Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda je rođena

Toliko je oduševila javnost da joj je Boux Avenue obnovio ugovor

Robyn Lawley
Foto: Boux Avenue
1/4
18.09.2012.
u 00:01

Iako je još u kolovozu plus-size model Robyn Lawley bila zaštitno lice kolekcije rublja Boux Avenue, toliko je oduševila javnost i sam brend da su je ugostili i u jesenskoj kampanji

Plus-size model Robyn Lawley definitivno je zvijezda u modnoj industriji strpljivo prkoseći mršavim idealima na pistama i u modnim časopisima. U kolovozu je Australka, koja nosi broj 16, postala zaštitno lice britanskog brenda rublja Boux Avenue i kolekcije "Curve", a s obzirom na to da je u kratkom roku osvojila javnost i oduševila sam brend, Boux Avenue odlučio ju je još jedanput ugostiti kako bi predstavila njihovu novu kolekciju.

Nova je kolekcija dizajnirana za sve tipove tijela te obuhvaća dnevne i večernje modele, no sa 23-godišnjom Robyn u glavnoj ulozi željeli su svima poručiti da "normalna" žena s oblinama također može predstavljati liniju rublja, a ne samo mršave manekenke. Također, izlazak kolekcije poklopio se s početkom London Fashion Weeka upravo da bi Boux Avenue podupro obline i dao im više prostora na modnoj sceni.

– Kreirali smo kolekciju kako bismo slavili sve oblike tijela te osobito ohrabrujući žene da prihvate svoje obline. Linija je vrlo seksi i senzualna te će svaku ženu 'natjerati' da se osjeća ugodno u svojoj koži – rekla je "buyer" Boux Avenuea Debby Duckett.

Robyn je javnost upoznala još prošle godine kad je s još dva plus-size modela pozirala za naslovnicu talijanskog Voguea te time doprinijela borbi protiv trenda mršavosti. A ona je i gorljiva aktivistica u borbi za podizanje samopouzdanja u tinejdžerica koje su preopterećene svojim tijelom, a samim time podupire i zdraviji izgled žena.

Komentara 3

M3
Miške 3
13:30 18.09.2012.

Konačno jedna prava, putena ženska za reklamu donjeg rublja.

Avatar billybull
billybull
13:37 18.09.2012.

napokon prava zena

OB
-obrisani-
13:48 18.09.2012.

Nije ona uopće putena već sasvim normalna, vitka, uobičajena, prosječna mlada žena kakve su na ulicama gotovo sve. (A putene žene su bitno izraženijih oblina od nje.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije