navigacija Moda & ljepota 4
modni fokus

Titanik - najveća ljubavna priča vraća se u tri dimenzije!

Petnaest godina nakon što je blockbuster Titanik zavladao kinima diljem svijeta, Jack i Rose vraćaju se na veliko platno - kako bi obilježio 100. godišnjicu potonuća ovog legendarnog broda, James Cameron predstavio je 3D verziju filma

Foto: Arhiva VL

Kako bi obilježio 100. godišnjicu potonuća Titanika, James Cameron odlučio je ovog proljeća predstaviti Titanik 3D, trodimenzionalni prikaz filma koji je prije čak 15 godina zavladao kino-blagajnama.

“Stvarno je čudno što je prošlo toliko vremena, teško mi se uopće povezati s osobom kakva sam bila tada i stvarima koje su mi se događale u životu. Ipak, drago mi je da će nova generacija opet imati priliku vidjeti taj film, možda nakon prvog izlaska. I ja jedva čekam vidjeti film u 3D-u, još uvijek nisam, ali iz studija kažu da izgleda sjajno”, prokomentirala je zvijezda Kate Winslet.

Potonuće Titanika, koje se dogodilo 1912., jedna je od najpoznatijih tragedija, a haljine odjeća putnika i predmeti pronađeni na olupini bili su izloženi i u njujorškom Costume Instituteu.     

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija