Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noviteti za kosu

Tina Katanić i Aleksandra Grdić otkrile 'tajnu' svoje lijepe kose

Tina Katanić i Aleksandra Grdić
Foto: Nikola Zoko
1/8
20.05.2015.
u 10:49

Globalni trendovi su ležerne pletenice, opuštene punđe, niske repove, valove, dok su boje prirodne

Kroz zanimljivu i interaktivnu promociju dva noviteta za kosu - Subrina Professional boje za kosu i ljetne frizure i Amika proizvodi za njegu i stiliziranje kose dvije hrvatske ljepotice isprobale su nove trendove.

- Ulazimo u najtopliji dio godine pa smo svi koncentrirani na ležerne i lijepe frizure. Globalni trendovi su ležerne pletenice, opuštene punđe, niske repove, valove, dok su boje prirodne. Uz to, sunce, more, vjetar, klor ostavljaju tragove na našoj kosi pa joj je upravo zato važno posvetiti posebnu njegu- rekla je frizerka Krešimira Roviščanec iz HD Academy by Krešimira

Tina Katanić svoju prirodnu nijansu plave duguje upravo Subrina Professional bojama za kosu i Aleksanda Grdić koja zbog čestih putovanja na relaciji Zagreb-Pariz u svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ima Amika šampon za suho pranje, ulje za vrhove i sprej za kosu za pojačavanje volumena.

>>Tina Katanić odjenula vjenčanicu i zablistala u ulozi mladenke

>>Street style kolekcija jednog od najvećih svjetskih frizera predstavljena u Zagrebu

Komentara 5

JH
Jasna Horvat
14:37 22.05.2015.

Čedne i lijepo odgojene djevojke

Avatar Perica1
Perica1
11:39 23.05.2015.

Koja više cepa?

BL
blabla
10:20 31.05.2015.

Haha....malo kasnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije