Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka iz modnog svijeta

Svi su pričali o ovim kapama na milanskom Fashion Weeku. Evo kakve veze imaju s – Trumpom

Milan Fashion week, 2017
Foto: Reuters
1/5
27.02.2017.
u 10:14

Kape su ostavljene na svakom sjedalu za goste milanskog Fashion Weeka, a Missoni nije bila jedina dizajnerica koja je na ovom modnom događaju godine poslala jaku političku poruku.

Talijanska dizajnerica Angela Missoni, osim svojih modnih komada, na Fashion Weeku u Milanu pokazala je još nešto.

Pussyhats, ružičaste kape koje su nosile manekenke, simbol su prosvjeda za ženska prava.

Kapu s ružičastim ušima nosile su i svjetski poznate manekenke Gigi Hadid i Romee Strijd, a bile su glavni simbol ženske solidarnosti u prosvjedima dan nakon što je Donald Trump prisegnuo kao američki predsjednik.

Foto: REUTERS

"Postoji veza između nas koja će nas držati jakima i sigurnima, to je veza koja ujedinjuje sve one koji poštuju ljudska prava. Pokažimo svijetu da je modna zajednica udružena i neustrašiva ", rekla je Missoni.

Ove su kape ostavljene na svakom sjedalu za goste milanskog Fashion Weeka, a Missoni nije bila jedina dizajnerica koja je na ovom modnom događaju godine poslala jaku političku poruku.

Istu je ideju imala i Donatella Versace koja je svojom kolekcijom naziva "Unity, love, loyalty, power", poslala jasnu poruku svim ženama.

>>Pogledajte kojim je haljinama princeza Diana osigurala titulu modne ikone stila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije