Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivna kolekcija

Suradnja za pamćenje: Pedro Lourenço i Karlie Kloss za Nike

nike pedro karlie
Foto: Nike
1/10
23.10.2014.
u 23:00

Kolekciju za proljeće/ljeto 2015. obilježava novi izgled i performanse za još bolju izvedbu

 „Spojivši“ sjajnog brazilskog dizajnera Pedra Lourenca i Viktorijinu anđelicu Karlie Kloss, kao zaštitno lice, Nike je u New Yorku predstavio žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2015. godine u sklopu koje je lansirana  ekskluzivna kolekcija - Nike x Pedro Lourenço.

Kolekciju za proljeće/ljeto 2015. obilježava novi izgled i performanse za još bolju izvedbu, ali i performanse koje zadovoljavaju sve elemente života moderne žene. Kolekciju je predstavilo 27 svjetski poznatih sportašica među kojima su i zlatne olimpijke poput Shelly-Ann Fraser-Pryce, Allyson Felix, Sanye Richards-Ross i Adeline Sotnikove, dvostruke pobjednice teniskog Grand Slama Li Na te košarkaške zvijezde Skylar Diggins.

- S ovakvom eksplozijom kreativnosti, koja će povezati vrijeme za trčanje i trening s ostatkom dana, Nike nikad nije bio u boljoj poziciji za daljnji rast - kaže Amy Montage, generalna menadžerica za Nike Women istaknuvši kako je najnovija kolekcija dosad najopsežnija i najinovativnija Nikeova kolekcija za žene.

Rastući trend koji spaja luksuz i sportsku opremu bio je inspiracija i za najnoviju kolekciju Nike x Pedro Lourenço. Kao i brojne dosadašnje Nikeove kolekcije, i ova najnovija ima važan zadatak – još više pojačati samopouzdanje žena i pomoći im prilikom postizanja njihovih ciljeva u sklopu treniranja.

Savršen spoj mode i funkcionalnosti

Osim što je svaki detalj kolekcije maksimalno funkcionalan, puno se računa vodilo i o njenom izgledu. Pedro Lourenço dizajnirao je kolekciju s ciljem da se njeni atraktivni komadi presele iz sportskih dvorana na ulice. Stoga su glavna obilježja kolekcije poigravanje različitim proporcijama i slojevitost. Nike x Pedro Lourenço kolekcija uključuje tri looka i dva para tensica koji se međusobno kombiniraju i stvaraju stil koji je istovremeno funkcionalan i atraktivan – kako za dvoranu, tako i za šetnju gradom ili odlazak na kavu.

Lourenco je u cijeloj kolekciji koristio materijale koji osvajaju svojom funkcionalnošću, ali su istovremeno i nježni i ženstveni. Primjerice, jakna od sintetičkog polimera je oslikana posebnom tehnikom odajući počast modi 60-ih. Unatoč  svojevrsnoj odi prošlosti u modnom smislu, funkcionalnost ove jakne obilježena je najnovijim dizajnerskim tehnologijama poput Dri-FIT mrežice koja tijekom treninga odvlači sav znoj s tijela i osigurava suhoću i udobnost u svakom trenutku.

Inspiririrani modom 60-ih

Vanjski izgled ove jakne osvaja svojim vrhunskim kombinacijama – Dri FIT mrežica koja savršeno kontrolira znojenje kombinirana je s reljefnim uzorkom krokodilske kože čime jakna dobiva na svojoj univerzalnosti – funkcionalna je tijekom treniranja, ali i savršen odabir za gradsku šetnju. Dizajn ove jakne inspiriran je modom 60-ih te tadašnjim, vrlo uskim, modelima, i upravo su ti elementi, u nešto prilagođenijem izdanju, utkani u ovu jaknu. Osim Nike x Pedro Lourenço jakne, Karlie Kloss u najnovijoj kolekciji promovira i brojne druge atraktivne komade. Među najzanimljivijima su Nike x Pedro Lourenço lagana jakna - još jedan komad koji ćete jednako voljeti tijekom treniranja ili, pak, ležernih šetnji, a napravljena je od materijala sličnog vodootpornom čvrstom najlonu. Izrazito je lagana, ali i veoma otporna. Džepovi s patentnim zatvaračem i posebno dizajnirani obrubi savršen su omjer mode i funkcionalnosti.

Tunika za vježbanje bez rukava osvaja svojom praktičnošću i elegancijom, kao i posebne hlačice za vježbanje, a posebno su zanimljive prozračne tajice koje savršeno prate svaki pokret i jedinstvenim printom i igrom kontrasta stvaraju dojam kao da je riječ o tajicama sa suknjom.  Tu je i Nike x Pedro Lourenço Indy grudnjak s Dri-FIT tehnologijom koja regulira znojenje odvlačeći ga s ključnih dijelova tijela. Njegove su naramenice također prilagodljive, a po potrebi, košarice se mogu izvaditi.

Nike x Pedro Lourenço kolekcija bit će u prodaji od 13. studenog u najvećim europskim i svjetskim metropolama, kao i na nike.com/nikelab.

>>Karlie Kloss pokazala zavidno tijelo u najnovijoj kampanji za Nike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije