Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno

Studentica pokušala dobiti usnice kakve ima slavna starleta, pogledajte komični rezultat

brittany forster
Foto: Brittany Forster
1/7
01.03.2015.
u 11:57

Trend velikih usana, koji među tinejdžericama postavlja Kylie Jenner, 17-godišnja sestra poznatih Kardashianki, zaludio je djevojke diljem svijeta. 24-godišnja Brittany Forster iz Australije jedna je od njih

Nema toga što žene neće napraviti zbog ljepote. Estetski zahvati i injekcije botoksa te hijaluronske kiseline ekstremni su oblici pokušaja da se poboljša fizički izgled.

Trend velikih usana, koji među tinejdžericama postavlja Kylie Jenner, 17-godišnja sestra poznatih Kardashianki, zaludio je djevojke diljem svijeta. 24-godišnja Brittany Forster iz Australije jedna je od njih. Mlada studentica nije išla kod doktora kako bi dobila veće usnice, već je kupila sve popularniji proizvod za punije usnice - CandyLipz. Snimila je proces povećanja usnica CandyLipzom i nasmijala svijet. Budući da nije previše pazila na uputstva, Brittany je u samo nekoliko sekundi dobila ogromne usnice, a njena reakcije je neprocjenjiva. Nešto između histeričnog smijeha i suza.

Izjavila je za MailOnline: 'Uzela sam CandyLipz te se pogledala u zrcalo i pomislila što sam to napravila. Ne, ne, ne, ovo se ne događa', mislila je Brittany. Iz CandyLipza su, pak, oduševljeni rezultatom. - Ima ogromne usnice, sviđa nam se. Normalno je da su joj ostali i neki tragovi od uvlačenja. Nestat će za sedam dana ili manje - rekao je glasnogovornik proizvođača. Iako su joj usnice od svega bile natečene i bolne i četiri dana poslije, priznala je da ne treba kriviti proizvođača. - U uputama piše što se sve može dogoditi, no ja sam mislila da sam stručnjak za sve i upotrijebila sam CandyLipz bez razmišljanja što se može dogoditi. Trebala sam očekivati posljedice. Sada jako cijenim svoje male usnice, zahvalna sam na onom što imam - zaključila je Brittany, naučivši tako vrijednu lekciju.

>>4 beauty trika zbog kojih ćete se pitati kako ste dosad mogli bez njih

>>Pretilost, bolesti srca, moždani udar, rak, dijabetes i - pokvareni zubi

Komentara 20

QW
qwertz
12:43 01.03.2015.

Usnice obicno pasu covjeku onakve kakve mu je priroda dala. Bilo kakvo mijenjanje toga meni izgleda totalno nakaradno i ruzno. Evo samo ove nase, Seve, Maja Suput, ona Divasica jedna...sve one mi izgledale sto puta bolje sa prirodnim usnicama, prije nego su pocele piz*arije radit s njima. Pogotovo Maja Suput npr. izgledala je prije slatko, sad zgleda ko ofucana polovnjaca... ma briga me, samo ne kuzim te zene, one izgleda uopce ne razumiju sto je privlacno na njima samima.

BE
belimo
12:30 01.03.2015.

Mislim da to neće više nikad probati...

SZ
sandra.zabica1
16:13 01.03.2015.

Sad izgleda kao poznati Donald Duck

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije