Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Streetwear – odjeća za gradski asfalt i avanturu po divljini

streatwear
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
05.12.2014.
u 08:45

Što povezuje apliniste, avanturiste, skejtere i vojne profesionalce? Odjeća koju možete pronaći u Alpha Army Shopu

Bez obzira jeste li avanturist koji slobodno vrijeme provodi u divljini ili je pak gradski asfalt vaša ideja pustolovine, jedno je sigurno: tražite odjeću koja je funkcionalna, udobna i u skladu s trendovima. U tom slučaju ne tražite dalje jer Alpha Army Shop pravo je mjesto za vas! Ovaj moderni shop nudi veliku ponudu brendova za sve ljubitelje kvalitetne odjeće koja nikada ne izlazi iz mode i odlikuje se izdržljivošću u svim uvjetima.

Spitfire ili spitka, kako je poznatija kod nas, jedan od najprodavanijih artikala Alpha Army Shopa. Kultnih odjevni predmet od uniforme pilota i vojnika postao je simbol različitih subkultura i ključni komad streetweara. Legendarnu jaknu stvorio je Alpha Industries, američki brend koji postoji od 1959. godine, o čijoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da su godinama oblačili američke Marince, Zrakoplovstvo i Kopnene snage. Legendarni model MA-1 savršen je izbor za hladne dane i trenutno ga možete naći na ekskluzivnom popustu u Alpha Army webshopu.

U Alpha Army Shopu možete kupiti i odjeću brenda 5.11 Tactical, koja je isprva bila namijenjena alpinistima i avanturistima, a postala je standardna uniforma djelatnika policije, zaštitarskih službi, tjelohranitelja i vojnih profesionalaca. Najprodavaniji artikl ovog brenda su taktičke hlače koje kao i ime tvrtke vuku svoje ime iz planinarskog rječnika. Naime, 5.11 označava težinu penjanja koju mogu svladati samo najjači i najuporniji. Ovaj poznati američki brend odlikuju udobnost, kvaliteta, posvećenost detaljima i izdržljivost u najzahtjevnijim situacijama. Ako se „od glave do pete“ želite opremiti inovativnom odjećom koja podnosi sve uvjete, onda je ovaj poznati američki brend pravi izbor za vas.

Alpha Army Shop pravo je mjesto za sve ljubitelje streetweara i opreme poznatih tactical i vojnih brendova kao što su Alpha Industries, 5.11 Tactical, Brandit, Condor i Surplus. Cjelokupnu ponudu potražite u Zagrebu na adresi Maksimirska 282, na njihovoj Facebook stranici i u webshopu gdje vas čeka najveći izbor odjeće i opreme poznatih streetwear brendova u Hrvatskoj, koji su stekli kultan status i postali prepoznatljivi na ulicama svjetskih metropola. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?