Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambasadori novih modela

Street art umjetnici Oko i Boris Bare nose ZX Flux tenisice

ZX Flux tenisice i street arteri
Foto: Promo
1/5
17.09.2014.
u 08:36

Novi, redizajnirani 2.0 model ovogodišnje ZX Flux linije nadograđen je mnoštvom noviteta u dizajnu, materijalima i tehnologiji.

Za sezonu jesen-zima 2014/2015 adidas predstavlja nove modele popularnih ZX Flux tenisica.

Novi, redizajnirani 2.0 model ovogodišnje ZX Flux linije nadograđen je mnoštvom noviteta u dizajnu, materijalima i tehnologiji. Kod ovih tenisicama naglasak je na teksturi koju čini mrežasta tkanina napravljena od organskih materijala, upotpunjena s detaljima od sintetičkog nubuka koji uokviruju tri karakteristične crte.

Foto: Promo

PR foto

Novi Print Pack model oživljava kultni izgled ZX Flux tenisica svojim minimalističkim dizajnom s upečatljivim grafičkim uzorcima i prepoznatljive tri crte. Ovaj model ima karakteristično pojačanje na peti – modni detalj koji definira stil ZX-ica te potplat preuzet iz prethodnog modela zaslužnog za nastajanje Flux linije – ZX 8000.

Novi modeli, baš poput slogana ZX Flux tenisica Infinite possibilities pružaju bezbroj mogućnosti za smjele modne kombinacije.

ZX Flux tenisice – DNK model popularnih ZXica – posebne su i po tome što ujedinjuju street art umjetnike Oko i Borisa Baru iz Pimp my Pump ekipe. Ovi talentirani originalci svojim radovima "oživljavaju" ulice grada i tako komuniciraju svoje ideje iz kojih proizlazi njihov DNK.

Oko, koja nosi ZX Flux tenisice iz Print pack kolekcije inspiraciju za svoje radove nalazi na ulicama Londona poznatog po mnogobrojnim kvartovima koji ostavljaju dojam kao da "dišu" kroz uličnu umjetnost.

Foto: Promo

PR foto

Boris Bare nosi 2.0. model ZX Flux tenisica, a inspiraciju za street art pronalazi oživljavajući pomalo zapuštene vodene pumpe tzv. Železne Franceke te usamljene zagrebačke zidove.

Foto: Promo

PR foto

>>Rita Ora predstavila novu kolekciju u Londonu i oduševila fanove

>>Ivan Rakitić u kampanji za nove adidas Predator Instinct kopačke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije