Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez stresa

Stiže proljeće - Zategnite tijelo u nekoliko koraka!

Nivea
Foto: PR FOTO
1/6
25.03.2015.
u 12:35

Kod većine žena kritične točke su noge, bedra i stražnjica stoga im je potrebno posvetiti i više pažnje prilikom vježbanja.

Dok se priroda posljednjih dana budi iz zimskog sna jeste li se zapitali kako razbuditi svoje tijelo?

Sunčani i sve duži dani idealni su da se pokrenete i izađete van. Oslobodite se stresa i napetosti te pozovite svoju najbolju prijateljicu u laganu šetnju kvartom. Osim što ćete se dobro ispričati, vaše tijelo će se razgibati i aktivirati nekoliko stotina kostiju i mišića za kretanje, a samo pola sata dnevno dovoljno je za poboljšanje cjelokupnog zdravlja.

Ako baš i niste fan hodanja, predlažemo jednostavne vježbe za cijelo tijelo čime ćete ubrzati metabolizam i učvrstiti kožu, poput joge ili pilatesa. Kod većine žena kritične točke su noge, bedra i stražnjica stoga im je potrebno posvetiti i više pažnje prilikom vježbanja. Ne zaboravite na hidrataciju - unosite dovoljno tekućine prilikom svake tjelesne aktivnosti. Osim vježbanja pobrinite se i za pravilnu njegu kože čije stanice trebaju malu pomoć izvana.

Kako ne biste gubile puno vremena, NIVEA je osmislila inovativni In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože s vidljivim Q10 zrncima i mentolom koji učvršćuje kožu dok ste još pod tušem.

Njegujuća formula novog In-Showera uklanja mrtve stanice kože i pruža joj osjećaj glatkoće i svježine. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u njegovanoj koži bez potrebe za nanošenjem običnog losiona za tijelo. Uz vježbanje i učinkovitu njegu vaše tijelo će zablistati te ćete jedva čekati pokazati svoje

zategnuto tijelo u proljetnim kratkim haljinama i suknjama. Jesmo li vas uvjerili da se pokrenete?

>>Inovativni Nivea In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

>>"NIVEA Q10plus Serum Pearls kombinira jedinstvenu tehnologiju perlica s izvanrednim učinkom protiv bora"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije