Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslastica za ljubitelje mode

Stilske igre Arena Centra oduševile modnom revijom iznenađenja

Stilske igre, revija iznenađenja
Foto: PR FOTO
1/18
03.05.2016.
u 12:26

U jedinstvenom modnom performansu uživale su i poznate trendseterice koje su se našle na zagrebačkoj špici: Kristina Šalinović, Petra Kurtela te Tihana Harapin Zalepugin

Vodeći zagrebački trgovački centar – Arena Centar – u subotu je pripremio vrhunski modni performans, tradicionalne Stilske igre, oduševivši brojne prolaznike koji su imali priliku uživati u modnoj reviji iznenađenja.

Dvadesetak manekenki agencije Talia model nosile su reviju pokazavši proljetne kolekcije zakupaca Arena Centra na najdužoj i najljepšoj modnoj pisti koja je vodila zagrebačkim ulicama i trgovima. U jedinstvenom modnom performansu uživale su i poznate trendseterice koje su se našle na zagrebačkoj špici: Kristina Šalinović, Petra Kurtela te Tihana Harapin Zalepugin.

Prekrasne manekenke prošetale su prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Cvjetnog trga, Tomićeve ulice, te preko popularne „špice“ na Bogovićevoj i Trga bana Jelačića. U modnom performansu su uživali i brojni turisti te posjetitelji Tkalčićeve ulice, a revija iznenađenja razveselila je i stanovnike izvan centra grada: na Kvaternikovom trgu i Jarunu, te naravno posjetitelje Arena Centru. Sjajna kulisa za modnu reviju proljetnih kolekcija bila je i kultna Mamutica u Novom Zagrebu.

„Naša je želja približiti modu, ne samo našim posjetiteljima, nego i ostalim sugrađanima koji su imali priliku iz prve ruke vidjeti modnu reviju i možda dobiti inspiraciju za vlastite modne kombinacije. Reakcije su odlične, a mi smo sretni što je modna revija obišla zaista gotovo cijeli Zagreb jer nam je bitno da svi osjete tu zaigranost koju moda i Stilske igre pružaju“, izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra. Među ostalima, manekenke su nosile modele iz novih kolekcija zakupaca: XYZ Premium Fashion Store, Guess, Pepe Jeans, Replay, Fashion&Friends Store, Desigual, Mango, Reserved, Mohito te C&A.

Stilske igre su kroz proteklih nekoliko sezona održane u čak šest gradova: Zagrebu, Rijeci, Opatiji, Varaždinu, Čakovcu i Samoboru.

Foto: PR FOTO

>>Ovako to radi Ingrid Antičević-Marinović... Sivilo kišnog dana razbila je ovom modnom kombinacijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije