Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sky Ferreira

Inovativno: Možete slušati glazbu, gledati spot i kupiti odjeću iz njega!

sky
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
19.04.2014.
u 15:00

Poznata modna internet trgovina Ssense i London's System Magazine su udružili snage kako bi lansirali seriju glazbenih videa koji spajaju glazbu, modu i tehnologiju...

Poznata modna internet trgovina Ssense i London's System Magazine su udružili snage kako bi lansirali seriju glazbenih videa koji spajaju glazbu, modu i tehnologiju! Prvi među tom inovativnom serijom je novi single Sky Ferreire kojoj digitalni svijet nije nikakva nepozanica (internet i socijalne mreže su joj bile glavni alat promocije).

Novi singl se zove "I Blame Myself" a može ga se pogledati premijerno na web stranici SSense.com gdje će se ujedno moći kupiti svi odjevni komadi prikazani u samom videu. Sky Ferreira je svoje oduševljenje projektom podijelila u behind the scenes videu riječima: Sva moja glazba je inspirirana filmovima i zato su mi spotovi jako važni. Nisam mogla biti oduševljenija što su mi predložili ovakvu vrstu suradnje.

>>Muza kuće Saint Laurent Paris uhićena s heroinom i ecstasyjem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije