Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ubrzani stil života

Modna blogerica Sonja Kovač na zagrebačke ulice donijela pariški chic

Sonja Kovač
Foto: PR FOTO
1/10
28.04.2016.
u 13:10

Modna blogerica Sonju Kovač, priznaje kako joj je gluma još uvijek najveća ljubav, zbog koje je proteklo ljeto provela na filmskom usavršavanju na New York Film Academy u Los Angelesu, a ne krije kako moda sve više zauzima njezino srce i misli.

Nakon što je u vrlo kratkom roku postao sinonim za profinjenost i najvišu razinu estetike, domaći brend Cadieux svoj je dizajn prilagodio i svakodnevnom, ubrzanom tempu života.

Ne dovodeći, pritom, u pitanje eleganciju praćenu vrhunskim materijalima i standardima, Cadieux predstavlja dio svoje Gold i Rouge kolekcije.

Modna blogerica Sonju Kovač, priznaje kako joj je gluma još uvijek najveća ljubav, zbog koje je proteklo ljeto provela na filmskom usavršavanju na New York Film Academy u Los Angelesu, a ne krije kako moda sve više zauzima njezino srce i misli.

Inspiraciju za modne kombinacije vrlo često pronalazi na putovanjima, a jedna od omiljenih destinacija joj je modni centar svijeta - Pariz. Upravo ondje od nedavno je i Cadieux otvorio svoje ekskluzivno prodajno mjesto, a polako kreće i u osvajanje Amerike, gdje će se uskoro naći u pop-up dućanima većih gradova.

>>Evo čemu služe zakovice na džepiću traperica

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:38 28.04.2016.

Pariski chic u zadnje vrijeme su prestraseni ljudi koji najvecom mogucom brzinom pokusavaju "nestati" s bilo kojeg javnog prostora, i muslimani koji se nasladjuju njihovim strahom i pripremaju nove teroristicke napade. Nadam se da ova nepoznata osoba koja je iz nekog razloga dobila besplatni promotivni clanak u vecernjaku nece to donijeti u Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije