Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što su nosile glumice

Sofia Vergara i Jennifer Aniston zablistale u haljinama dubokog dekoltea

SAG awards
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
26.01.2015.
u 12:05

Zvijezda 'Moderne obitelji', Kolumbijka Sofia Vergara crvenim tepihom se prošetala u žarkocrvenoj dugačkoj haljini kojom je naglasila dekolte i zgodnu liniju

Sofia Vergara, Jennifer Aniston, Julianne Moore... samo su neke od glumica koje su plijenile pažnju na jučerašnjoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu.

Zvijezda 'Moderne obitelji', Kolumbijka Sofia Vergara crvenim tepihom se prošetala u žarkocrvenoj dugačkoj haljini kojom je naglasila dekolte i zgodnu liniju.

Grudi su na crvenom tepihu bile i glavni adut lijepe Jennifer Aniston koja je imala toliki dekolte da je bilo pitanje sreće što je grudi uspjela zadržati unutar haljine.

Julianne Moore odabrala je pristojniju haljinu zelene boje, dok je Kaley Cuoco zablistala u jednostavnoj crvenoj haljini.

Reese Witherspoon ovaj put je za crveni tepih odabrala bijelu haljinu s jednim otvorenim ramenom, dok je zvijezda filma "Gone Girl" Rosamund Pike odabrala neobičnu crnu toaletu kojim je istaknula zgodne noge.

>> Dodijeljene nagrade SAG. Film ''Birdman'' dobio nagradu za najbolji glumački ansambl

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:48 26.01.2015.

Haljina ne naglasava dekolte, nego ga ima, vise ili manje. Linija ne moze biti zgodna. I uostalom dublji dekolte od Vergare imaju smijesna zena u plavoj haljivi na fotografiji 12 I mrsava crnkinja na fotografiji 13. Mada ni jedna od njih nema prirodne predispozicije da bi duboki dekolte (iliti po Hrvatski izrez) na njima dobro izgledao, iz nekih ih razloga ipak imaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije