Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Službena kampanja: Ivana Vukušić u glavnoj ulozi

Bipa Fashion.hr
Foto: Franjo Matković
1/5
25.02.2015.
u 12:34

Najveći regionalni modni događaj BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.

Odbrojavanje može početi jer svega par tjedana nas dijeli od najvećeg modnog događaja u regiji - BIPA FASHION.HR-a, koji iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj dizajnera, ali i posjetitelja.

Ljubitelji mode i modni profesionalci i ove će sezone tijekom pet dana na Zagrebačkom velesajmu uživati u najboljem od domaćeg dizajna te vrhunskoj prezentaciji i neizostavnim zabavama.

Ususret ovom modnom spektaklu, BIPA FASHION.HR predstavlja službenu kampanju s prekrasnom Ivanom Vukušić u glavnoj ulozi.

Prepoznatljiv po visokoestetiziranim fotografijama i video materijalima koji prate kampanju, kreativni tim pod vodstvom fotografa Franje Matkovića ovog se puta odlučio za dramatičan pristup koristeći crno-bijelu tehniku. U samo dvije nijanse, u minimalističkom stilu, nepogrešivo je prikazan duh snažne i samosvjesne žene, kojoj je moda način izražavanja vlastite osobnosti.

„Ovaj put smo se odlučili za klasičan i minimalistički pristup u tehnici kako bi do izražaja došli stajlinzi, frizura, make-up te fetish i modni elementi koje smo koristili. U toj jednostavnosti kriju se zapravo snaga i moć žene“, komentirao je autor kampanje Franjo Matković. Styling je osmislila Doris Fatur, a šminka je djelo Kristine Pavlov.

Za kosu je zaslužna Andrea Castelli iz frizerskog salona Opium za Kevin Murphy. Žena, koja u ovoj modnoj priči nosi glavnu ulogu, svojim modnim izričajem, svjesna vlastite seksualnosti i oslobođena stereotipnih uloga, ruši modne i društvene tabue.

Neke od tih tabua na pisti BIPA FASHION.HR-a već su srušili doajeni modne scene koji će i ove sezone pokušati pomaknuti granice očekivanog i izazvati ovacije publike i modne kritike.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Među njima su svima poznata dizajnerska imena: Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na BIPA FASHION.HR-u ove sezone predstavit će se mladi modni brand Kralj&Krajina.

Najveći regionalni modni događaj BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.

>>Zamišljena vizija postapokaliptičnog grada u kampanji Coded Edge-a

>>BIPA FASHION.HR najavljuje najveći modni događaj sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije