Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno uz Divu Style

Slip-on tenisice, hit sezone

Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/3
28.06.2016.
u 10:00

Tenisice su nastale u pogonima našeg proizvođaća obuće Borovo koji je i ove godine izbacio uspješnu kolekciju startastica

Ljetno izdanje Dive Style, kao i uvijek, donosi mnoštvo tema iz svijeta mode, ljepote i lifestylea.

Likovi iz crtića

Tu su izlozi koji inspiriraju kako da se opremite za ljeto i budete trendi uz samo nekoliko ključnih komada: nosi se pletenina, pomponi, plava boja, drvo i metal na odjeći, djetinjasti komadi puni cvjetića i likova iz crtića, a sezona je idealna da isprobate i pariški chic. Predstavljamo i dva domaća modna brenda: zabavne Elfse i sofisticirani IO Ivane Omazić, tu su i modni editorijali najboljih hrvatskih modnih fotografa te teme o svjetskom usponu gruzijskog dizajna, šarenom nakitu Lydije Courteille, modnom stilu urednice japanskog Voguea Anne Dello Russo, a Nenad Korkut piše o style setterici Babe Paley.

Najveći mamac zaljubljenicama u modu ipak su dva modela ByteMyStyle tenisica koji dolaze u paketu s magazinom za 49,90 kuna, jedan šareni, drugi crno-bijeli, a oba u prugicama koje su ovoga ljeta nezaobilazne. – Žarke boje i geometrijski uzorci inspirirani stripom i pop artom već su nekoliko sezona dio mojih kolekcija, a slip-on tenisice pristaju uz svaku modnu kombinaciju, podižu je – rekao je Zoran Aragović. – Ova me suradnja iznimno veseli, ponajviše jer je riječ o hrvatskom proizvodu, a veliki plus je i cijena tako da će si mnogo čitateljica Diva Stylea moći upotpuniti ljetne outfite ovosezonskim “must” komadom.”

Najseksepilniji kuhar

Tenisice su, naime, nastale u pogonima našeg renomiranog proizvođača obuće Borovo koji je i ove godine izbacio uspješnu kolekciju startasica pod pokroviteljstvom brenda Dove. I doista, slip-on tenisice vrlo su praktičan komad. Jednako nosive na kratke hlačice kao i na bogatu suknju A kroja, uz pareo na plažu ili dugu haljinu za večernji izlazak. A kako su u ponudi dva uzorka, jedan smireniji i elegantniji, drugi veseo i upadljiv, nije loša ideja ni kupiti oboje... Kamo god krenuli, uspješno ćete složiti odjevnu kombinaciju... Od ostalih zanimljivosti, u Divi Style intervjuirali smo najseksepilnijeg među kuharima – Ivana Pažanina; pogledajte kako izgleda kao Marlon Brando.

Mario Petreković dao je vrlo (ne)ozbiljan intervju Borisu Kovačeku koji prate jednako lude slike, a Jelena Veljača razgovarala je sa Sašom Jokovićem, umjetnikom šminke.

Beauty rubrika donosi editorijale kojim predstavljamo dva velika trenda u make-upu, žarke boje i metalik sjaj, a tu su i teme o ljetnim parfemima, njezi kože izložene suncu, moru i vjetru, plavoj boji koja se nosi na očima, usnama i obrvama.

U rubrici lifestyle pišemo o domaćem dizajnu, otkrivamo i kako izgleda preuređeni pariški Ritz, što se kuha u novom Takenoku, a istražili smo i skrivene dubrovačke kutke...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije