Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Slavne ljepotice vole boje, pruge i točke Zorana Aragovića

27.06.2016., Zagreb - Na platou Gradec, galerije Klovicevi dvori odrzan je Bipa Fashion.hr Criuse Collection. Tihana Harapin Zalepugin, Lorena Nosic, Ella Dvornik, Andja Maric,  Ivana Kovac.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
29.06.2016.
u 08:54

Na drugoj modnoj večeri najbolji je bio Robert Sever, a najviše poznatih dama odijenulo je BiteMyStyle kreacije

Dobre bermude i bogata bluza s čipkom... kombinacija koja je nosiva od jutra do večeri. Dodajte tome zanimljiv šešir, minimalističke sandale, veliku torbu i žena kako je vidi Robert Sever spremna je za ljeto 2016. godine. U kolekciji koju je pokazao u sklopu Bipa Fashion.hr Cruise Collection, Severova verzija ljetne mode bila je zaokružena priča. Uz to i ona koja je dobar putokaz svakoj običnoj ženi kako spakirati svoj kovčeg za godišnji odmor, a u kojem je jedan glamurozni komad (pa bio to i bogato ukrašen rajf za kosu) dovoljan.

505 s crtom

Brodiće od papira na glave svojih manekenki “montirao” je Zoran Aragović u “putnoj” kolekciji BiteMyStyle. Njegove su glavne odrednice: retrokrojevi (dominiraju i kupaćim kostimima i haljinama) te supermoderni uzorci (prugice, točkice, kvadratići...), a boje kao da je skinuo iz paketića omiljenih bombona (primjerice 505 s crtom). Stvorio je tako vrlo mladenačku i vedru kolekciju koja će ovog ljeta zasigurno biti viđena u brojnim jadranskim top destinacijama.

Za razliku od njega, Martina Felja je zaigrala na kartu seksepila i ponudila uglavnom svečanije, večernje kreacije u monokromatskoj izvedbi (crno, plavo, zeleno), te haljine od čipke, čime je postigla dojam obične, a ne cruise kolekcije. Te su tri kolekcije, na čelu sa Severovom, bile zvijezde drugog dana modne smotre u bajkovitom okruženju platoa Gradec.

Viseći konci

Apsolutno je podbacila Kristina Burja za svoj Krie Design jer su iz njezinih kreacija doslovno visjeli konci, pokazujući teži stupanj nedovršenosti, a svojim se modnim vizijama ovog puta nisu proslavile ni Ines Janković za Ines Atelier koja je svoju ljetnu viziju opteretila obiljem umjetne kože, od koje je ona u srebrnoj boji doslovno “bola oči”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije