Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blještavilo u modi

Sjajne haljine – najveći trend crvenog tepiha

Jeniffer Lopez
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
29.01.2015.
u 08:55

Celebrity trend: blještave haljine osvojile red carpet

Početak nove godine uvijek je u znaku raznih dodjela nagrada.

Dok je filmski i glazbeni svijet usmjeren na nagrade, modni proučava red carpet kreacije. Blještave i sjajne haljine nametnule su se kao ultimativni hit kojeg obožavaju vodeće svjetske zvijezde. Kako ih i za koje prigode nositi, za portal Fashion.hr objašnjava hrvatski dizajner Ivica Skoko, koji je sam poznat po glamuroznim večernjim haljinama.

Nedavno održana dodjela nagrada Golden Globes privukla je veliki broj celebova koje su se za prvo veće pojavljivanje u javnosti u 2015. godini odlučili za haljine s jakim odsjajem.

Foto: Instagram

Foto: Pixsell

Sjajne haljine izazivaju pozornost

„Zvijezde u zadnje vrijeme biraju blještave i sjajne haljine za red carpet. Mislim da je razlog tome, poučen domaćim zvijezdama, izazivanje pozornosti i nedodirljivosti, jer takve haljine zaista znaju izgledati senzacionalno, i o tome što su zvijezde nosile, zna se pisati još danima“, objašnjava Ivica.

Jennifer Lopez, Diane Kruger, Julianne Moore, Reese Witherspoon, Jessica Chastain i Jennifer Aniston samo su neka od imena koja su se odlučila za upečatljive haljine koje su, ili napravljene od sjajnog materijala, ili su ukrašene blještavim šljokicama i ljuskicama. A o njihovim se haljinama pričalo danima poslije.

„Izdvojio bi Jennifer Lopez u kreaciji Zuhaira Murada, koja je definitivno haljinom plijenila pozornost, mada meni nije ta haljina najsretnije rješenje. Veći dojam na mene ostavila je Julianne Moore u haljini Givenchy, a pohvalio bi i Kate Hudson u Versaceu“, ističe svoj izbor Ivica.

Cijeli članak pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Y. S. Laurent: Moda prolazi, stil je vječan

>>Penisi na pisti – to je modi i svijetu priuštio američki dizajner Rick Owens

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije