Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mass trendovi

Severina u rokerskom izdanju diže noge visoko

Severina i Mass
Foto: Mass
1/3
20.10.2014.
u 11:53

Odjevena u 3 upečatljive modne kombinacije, izazovna Severina uskočila je u najatraktivnije modele sezone

Novim modelima za ovu sezonu Mass je nagovijestio jednu upečatljivu i prije svega casual jesensko- zimsku kolekciju koja objedinjuje najzanimljivije svjetske trendove.

Ravna obuća je u ovoj sezoni neprikosnovena. Stoga, ne čudi što je Severina odabrala stilizirane motorističke čizme kao najpoželjnije cipele ove jeseni.

Odjevena u 3 upečatljive modne kombinacije, izazovna Severina uskočila je u najatraktivnije modele sezone modnih brandova Josh, Mariano Renzi i Creator poznatih po izboru kvalitetnih materijala, od klasičnog do ultramodernog dizajna s posebnim naglaskom na detalje koji obući daju poseban stil i originalnost.

Foto: Mass

Uz navedene brendove u svim MASS trgovinama mogu se pronaći i ostali svjetski poznati brendovi obuće: Replay, Converse, Bull Boxer, CAT, Dr. Martens, Adidas, Nike, Freed Perry, S.Oliver, Art, Hunter, Air Step, Tamaris, Moken, Rieker te mnogi drugi.

Cjelokupna kolekcija jesen-zima 2014./2015. može će pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske.

>>'Severina je najljepša žena na Balkanu!'

>>Seve osmislila i ocrtala svoj ženski rokovnik

Komentara 2

OB
ObrenM
16:49 20.10.2014.

Davati negativne komentare o velikom publicitetu osobi koja nicemu nije zasluzna osim za svoj probitak,porno uradak,te guranje nevinog djeteta u zrvanj nezdrave reklame nista ne znaci "novinarima"bez ideja a ni njihovim sefovima.Kruha i igara.

TA
tarzan
12:22 20.10.2014.

i šta sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije