Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi modni časopis u SAD-u

Severina kao moderna Ivana Orleanska u srpskom izdanju Harper's Bazaara

Severina
Foto: Instagram
1/9
24.11.2014.
u 11:58

Ideja za modni editorijal potekla je od Severinina dugogodišnjeg suradnika Petra Trbovića koji je zajedno s uredništvom Harper's Bazaara okupio vrhunski tim, a fotografkinja Jelena Balić zaslužna je za vizualni identitet editorijal

Popularna pjevačica Severina Vučković snimila je modni editorijal za srpsko izdanje prestižnog modnog časopisa Harper's Bazaar, koji je nakon Voguea najutjecajniji modni časopis na svijetu.

Harper’s Bazaar, inače prvi modni časopis u Americi osnovan 1867. godine, ime je koje predstavlja sinonim za stil, vizualnu kvalitetu, najnovije i najbolje modne trendove koje svijet može  ponuditi u bilo kojem trenutku.

Ideja za modni editorijal potekla je od Severinina dugogodišnjeg suradnika Petra Trbovića koji je zajedno s uredništvom Harper's Bazaara okupio vrhunski tim, predvođen fotografkinjom Jelenom Balić koja je zaslužna za vizualni identitet editorijala.

Snimanje se odvijalo u prekrasnom ambijentu dvorca Trakošćan. U kreacijama koje je nosila Severina dvorac na jedan dan opet "oživio"  te se sve vratilo u doba 13. stoljeća, kada je i izgrađen. 

Kreacije Matije Vuice, Borisa Pavlina te Marka Mitanovskog savršeno su se uklopile u interijer i eksterijer dvorca te Severininu osobnost, koja je u ovom modnom editorijalu utjelovila modernu Ivanu Orleansku.

 

>>Dobro otvorite oči: Ovo su 50 nijansi crne prigušene erotike za muškarce

>>Severina u rokerskom izdanju diže noge visoko

Komentara 4

JA
james49
13:15 24.11.2014.

Ne može ona bez bratske države!

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:23 24.11.2014.

Hihihihihihi..da se ne pocepam od smeha,rekli bi Srbi ...pa osoba Vučković više liči na Homera Simpsona nego na Jean de Arc!!!

DU
Deleted user
15:21 24.11.2014.

Ha, ha...Jovanka Orleanska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije