Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prve fotografije

Severina kao ultimativna Mass žena

severina mass
Foto: Mass
1/3
19.09.2014.
u 14:57

Oduševljena novom kolekcijom Mass obuće, Severina pozirala za novu kampanju ovog brenda

Već treću godinu zaredom Mass, vodeći zastupnik svjetskih robnih marki nepogrešivo bira Severinu i teško da bi je netko mogao zamijeniti u predstavljanju najnovije kolekcije jesen-zima 2014. Ona  savršeno utjelovljuje Mass ženu, prirodnu, opuštenu, punu samopouzdanja s briljantnim osmjehom na licu i spremnu na nove izazove, izjavili su iz Massa na snimanju nove reklamne kampanje koje je ovih dana održano u Zagrebu.

Zanosna i provokativna, a odjevena u modele koji najavljuju atraktivnu modnu jesen,  Severina je ovog puta pozirala ispred fotografskog objektiva Jelene Balić. Uloga stilista ponovno je pripala Petru Trboviću, za šminku pobrinula se vizažistica Dajana Pajkić, a frizura je djelo frizerskog salona Ruža.

Nova jesenska Mass kolekcija objedinjuje najzanimljivije svjetske trendove za nadolazeću sezonu i već je dostupna u svim Mass trgovinama.

>>Severina poput školarke pokazala kako joj sve savršeno pristaje

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:27 19.09.2014.

Ovo je reklama za "mass". Obicno uz takve clanke stoji natuknica "placeni promotivni clanak", koja ovdje nedostaje. Doduse nije mi jasno zasto vecernji severinu smatra zanosnom I provokativnom, no u ukuse se ne treba mijesati.

ME
melinda
19:38 19.09.2014.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije