Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
perwoll fashion.hr

Sever razbio društvenu depresiju, Marina Design otkrila nove parke

Perwoll Fashion.hr
Foto: Pixsell
1/27
20.10.2014.
u 09:40

U subotu je održana zadnja večer koja je donijela odlične kreacije

U subotnjoj je završnici Perwoll Fashion.hr imao dva aduta kad je riječ o simbiozi dobre mode i spektakla: Roberta Severa i eNVyroom.

I oba su upalila, ali je i cijela večer bila dobitak za modu, što se ne događa uvijek. Sever je u backstageu rekao da su "njegove djevojke" uvijek zdrave, sportskog duha, pa ih je tako i obukao, zaobilazeći doslovnu sportsku odjeću, a bojama haljina visokog sjaja otklanjajući svaku natruhu društvene depresije koju su zrcalile mnoge kolekcije domaćih dizajnera.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Marija Kulušić oblikovala je izrazito lijepe modele futurističkog predznaka, sklapajući ih od elemenata samurajskih odora.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Dvojac Coded Edge – Jure Perišić i Silvio Ivkić – oblikovali su postapokaliptični svijet koji mir i red uvodi podjelom na kaste, što odražava njihova kolekcija.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Važnu ulogu tu ima crna i bijela ekokoža koju su kuhali, tukli i prošivali da bi dobili materijal futurističkog izgleda.

Marina Design svojim je likovnim talentom pojmu parke dala novu dimenziju! Odlične su joj jakne tog tipa, ali i kompozicije crnih, blago futurističkih modela, dopunjene crnim kožnim accessoireom Marije Ivanković.

Ako za Severa možemo reći da voli Pradu, za eNVyroom možemo reći da voli Diora.

Siluetu New Looka dali su u jako dopadljivom izdanju, neonskih boja i nježnopastelnih tonova. Uskim su suknjama i haljinama od guste čipke prednjice popunili lahorastim perjem!

>>Nives Celzijus uzalud namještala poze jer sve su oči bile uprte u Grabar Kitarović

>>Nikolina Ristović: Kći Hana iznenadila me poklonima za svoju seku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije