Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Senzualna burleska Miss Leile Bazzani usred metropole

burleska
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/2
06.12.2009.
u 23:41

Senzualni ples miss Bazzani razgalio je srca i razgorio fantazme o fatalnoj ženi koja, međutim, u ovom dobu gubi razornu snagu u ime i dalje uzbudljive, ali ugodne mekopute ljepote!

Ekspresivni ples od kojeg muškarci gube glavu vratila je u modu slavna Dita von Teese pod starim nazivom burleske.

Kako to izgleda u izvedbi prelijepe Amerikanke Leile Bazzani, ekskluzivno je sinoć vidjelo birano društvo koje je stiglo u zagrebački Lenucci. Senzualni ples miss Bazzani razgalio je srca i razgorio fantazme o fatalnoj ženi koja, međutim, u ovom dobu gubi razornu snagu u ime i dalje uzbudljive, ali ugodne mekopute ljepote!

Slaveći prvi rođendan Parfemski institut Flores pozvao je iz Los Angelesa Douglasa Littlea, kreativca koji uređuje izloge Pete avenije u New Yorku, a još je poznatiji po svojim lifestyle kreacijama, osobito mirisnim svijećama. Nakon što je uredio božićne izloge Floresa, Littlea su pozvali da svoj mirisni asortiman u Floresu poprati posebnim performanceom. Njegova je pak zaručnica Leila Bazzani pozvana da za uzvanike otpleše burlesku. Program naziva “Sedam smrtnih grijeha” dobio je ime po seriji svijeća koje je Little kreirao zamišljajući kako mirišu Pohota, Pohlepa, Zavist, Gnjev i drugi grijesi.

U ambijentu salona Lux Interior ponad Lenuccija, praćeni su parfemima koji mirišu na njih. Pa su tako oni rađeni od najjačih afrodizijaka predstavljali Pohotu... U raskošnoj, baroknoj scenografiji koju je za nastup zaručnice uz pomoć Jure Gašparca kreirao Little, Leila je potom gostima priuštila zamaman dar!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije