Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dizajner

'Self-made alpha female' kolekcija koja naglašava najbolje na ženskom tijelu

Alduk kolekcija
Foto: Franjo Matković
1/8
04.05.2015.
u 16:45

Kolekcija značenja "self-made alpha female”, sastoji se od kratkih, koktel i večernjih haljina, svečanih toaleta namjenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica.

Hrvatski dizajner Ivan Alduk pripremio je za sezonu proljeće/ljeto 2015. kolekciju i kampanju naziva "Alphanista" koja stavlja naglasak upravo na modernu, uspješnu ženu koja ima moć utjecaja na okolinu i društvo, a onda i na izbor vlastitog modnog stila.

Kolekcija značenja "self-made alpha female”, sastoji se od kratkih, koktel i večernjih haljina, svečanih toaleta namjenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica.

Kolorit je raznovrsan i proteže se od crne, tamno plave i tirkizne do boje ciklame, puder i svijetlo roze.

“Nova kolekcija laska ženskom tijelu, pomiruje modne trendove i moj dizajnerski rukopis s klasičnom siluetom koja prati linije tijela i naglašava ono najbolje na njemu”, izjavio je Ivan Alduk.

"Ova kolekcija je odraz mojih klijentica i njihova stava prema modi, a osim stilskog nastavka na prethodne kolekcije donosi mnogo kreativnih osvježenja. Izuzetno je vizualno i modno jaka, upečatljiva, ali opet vrlo nosiva, funkcionalna i ženstvena. Koloritom i modelima raznovrsna kolekcija koja će, vjerujem, izazvati pozitivne rekacije mojih vjernih, ali i novih klijentica dostupna je u našem showroomu u centru Zagreba, te na web stranici alduk.hr" objasnio je dizajner.

>>Ivana Vukušić u glamuru starog Hollywooda nove Alduk Bridal kampanje

 

Komentara 1

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
19:31 04.05.2015.

Ostale aplhice kupuju u C&A. Čak mi se i sviđa kolekcija i volio bih vidjeti žene u njima, ali naziv kolekcije ju po meni poružnjuje. Iako to neće biti bitno osim ako kolekciju ne pokupuju samo alpha ego manijakalne frikuše s friško počupanim brkovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije