Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DivaStyle

Must have ovoga ljeta – tunika Saše Šekoranje!

Tunika Saše Šekoranje
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/16
26.06.2015.
u 12:49

Šekoranja je dizajnirao prekrasnu plavo-bijelu tuniku koja se može nositi na više načina

On je akademski slikar, scenograf, fotograf, cvjećar i veliki zaljubljenik u cvijeće koje se proteže kroz gotovo sve što radi. Riječ je, naravno, o Saši Šekoranji, čija je estetika poznata svima istančana ukusa, a u suradnji s lifestyle magazinom DivaSTYLE upustio se u netipičan projekt - dizajniranje tunike koja prati ljetni broj DiveStyle.

Šekoranja je dizajnirao prekrasnu plavo-bijelu tuniku koja se može nositi na više načina.

- Uzorak na tunici izvorno je motiv jedne moje slike. Riječ je o prikazu Hydrangeae odnosno hortenzije plave boje. Ta slika mi se učinila najpodesnija da se prenese na platno, odnosno nosivi materijal - ispričao nam je Saša o inspiraciji pa dalje kazao, objašnjavajući svoje motive, odnosno kako je umjetnički rad odlučio prenijeti na jedan uporabni predmet: Ako je dobro i kvalitetno izvedena, ovakva je primjena umjetničkog djela dobrodošla. Na neki način približava umjetnost ljudima što je svakako pozitivno. Smatram da djelo tada ne gubi svoju esenciju. DivuStyle potražite ekskluzivno u dm-u u paketu s tunikom koju je oslikao Saša Šekoranja za 49,90 kuna. Samo magazin dostupan je po cijeni od 25 kuna.

>>Neka ljeto bude za pamćenje – Ovo ne smijete propustiti!

>>Subote Hrvaticama više nikada neće biti iste!

>> Predstavljeno ljetno izdanje magazina Diva STYLE

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:48 26.06.2015.

Evo, ni Beonce, ni Ora ni Shakira nece ovo ljeto imti tu tuniku. Ni Gaga,ni Hannah Montana ni ....Njihovo ce ljeto ocigledno propasti jer nemaju ovaj "must have"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije