Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je dopušteno

Šarene bunde hit su ove zime

12.10.2016., Zagreb - Treca vecer BIPA Fashion.hr na Zagrebackom velesajmu. Revija eNVy room. Andrea Andrassy.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
19.11.2016.
u 22:20

Nimalo nije dosadna ova zima kada je moda u pitanju i dozvoljene su sve dužine kaputa i bundi, sve boje i svi materijali

Zima je, barem u modnom smislu, ove godine zbilja šarena i nimalo dosadna što nam dokazuju i naše poznate dame.

Boje razbile monotoniju

Ove sezone nose se razni materijali, boje i dužine kaputa i bundi, nikakvih zabrana nema, ni straha da će vas modni kritičari ukoriti ako odjenete kaput od umjetnog krzna ili pak dugi kaput koji seže skroz do gležnja.

Da je sve, barem pri odabiru kaputa, dopušteno, pokazuju primjeri triju dama u našoj priči. Njihov odabir je sasvim različit, a svaka je pritom u trendu.

Kratka bundica pastelne boje odabir je Ecije Ivušić. Ovaj model, koji je najčešće od krzna ili lažnog krzna i djeluje kao da je od baršuna, jako je trendi ove modne zime, a Ecija je odabrala najpopularniju boju.

Modno je odvažna Andrea Andrassy s bundom u kojoj prevladava plava boja i koja ne može proći neprimijećeno. Ovakav tip bunde koja djeluju dosta ‘pufasto’ također je popularan ove zime kod trendseterica, a pravilo je očito što šarenije, to bolje.

Nema strogih pravila

Za nešto klasičniju varijantu, ali također od umjetnog krzna koje izgleda pomalo čupavo, odlučila se i pjevačica i glumica Vanda Winter. Dugački crveni kaput savršeno pristaje njenoj fit liniji i zapravo je dodatno izdužuje.

Ukratko, ove zime bit ćete u trendu bez obzira na to nosite li kratku bundu ili dugački kaput, nećete pogriješiti ni ako je kaput ili bunda od umjetnog ili pravog krzna, a pravila nema ni u odabiru boja. •

>> Prepoznajete li ovu kraljicu svijeta? Snimila je kampanju s kćeri koja je krenula njezinim stopama

Ključne riječi

Komentara 1

RE
rem
17:59 21.11.2016.

Izgledaju prejeftino! Sve tri "dame"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije