Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila izgledom

Sanja Doležal otkrila kako je skinula kilograme

Sanja Doležal
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/6
16.03.2016.
u 07:56

Sanja se podvrgnula medicinskom tretmanu CryoVac kriolipolizi, metodi za uklanjanje celulita i masnoća uz pomoć hlađenja

Popularna televizijska voditeljica Sanja Doležal posljednje je vrijeme oduševila svojim novim izgledom.

Sanja se podvrgnula medicinskom tretmanu CryoVac kriolipolizi, metodi za uklanjanje celulita i masnoća uz pomoć hlađenja u zagrebačkoj Poliklinici Milojević.  

Tretman je to kojim se uklanjaju masnoće iz organizma metodom hlađenja, a ne grijanja stanica kako se dosad najčešće radilo u službi eliminacije suvišnih kilograma. Najnovija istraživanja pokazala su da se uz pomoć hlađenja mogu uništiti masne stanice zbog njihove osjetljivosti na hladnoću, što dovodi do toga da se one raspadnu i uz pomoć limfnog sustava izluče se iz tijela. Hlađenjem tkiva hladi se organizam, pri čemu dolazi do potrošnje energije, a samim time i kalorija, što dodatno pomaže u smanjenju obujma. 

Metoda je uspješna i koristi se zadnjih nekoliko godina, a ovom tretmanu podvrgavaju se brojne svjetske zvijezde, pojašnjava liječnik Nikola Milojević kojeg je prestižni engleski magazin Tatler uvrstio na svoju listu top estetskih liječnika u Velikoj Britaniji.

Sanja Doležal rekla je ranije za Večernji list kako želi živjeti život punim plućima.

– Na prvom mjestu želim putovati. Cijeli sam život putovala, najviše zahvaljujući poslu. Posljednjih 15-ak godina putovali smo kao obitelj, i to je nešto što me ispunjava i što me veseli, ali i obogaćuje. Imam već i zacrtane neke destinacije. Voljela bih konačno naučiti talijanski jezik, što se spremam već godinama i uvijek kažem – sutra ću. Obožavam taj jezik, kao i španjolski i francuski. Voljela bih ostvariti još neke lijepe projekte na televiziji... ima još puno toga. Upravo mislim da je to ta radost života, da se možeš veseliti nečemu što te očekuje – zaključila je Sanja, čiji se optimizam jednostavno prelijeva na sve oko nje. Ona je osoba puna života koja očarava iskrenošću. 

>>Botoks pomaže kod migrene, bruksizma, pojačanog znojenja...

Komentara 52

Avatar Honduras
Honduras
09:22 16.03.2016.

u pristojnim novinama iznad ovakvog članka stoji oznaka "plaćeni oglas"...

ŠK
škurabura
10:20 16.03.2016.

Jednostavno. Nije jela kao prije.

AM
Axis Mundi
12:39 16.03.2016.

kako je dosadno, a i ponižavajuće, nečiji cijeli životni vijek obilježiti pričom o kilama. neki i sami potenciraju, sve u svemu, naporno. uz to, ovo je oglas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije