Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda na Markovu trgu

Saborsku monotoniju 'razbile' torbicama jarkih boja

Ivana Ninčević Lesandrić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
10.02.2017.
u 11:24

Saborske zastupnice Marija Puh i Ivana Ninčević Lesandrić monotone su saborske klupe razvedrile veselim torbicama kojima su upotpunile svoje modne kombinacije

Saborske zastupnice Marija Puh i Ivana Ninčević Lesandrić monotone su saborske klupe razvedrile veselim torbicama kojima su upotpunile svoje modne kombinacije.

Mostova zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić odlučila se tako za žarkoružičastu torbicu kojom je ''podigla'' svoju bež odjevnu kombinaciju, dok je HNS-ovka Marija Puh crnu haljinu razvedrila žuto-zelenom torbicom.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

>> Ovom modnom kombinacijom Milanka Opačić plijenila je pozornost u Saboru

Komentara 2

GE
geez
13:12 10.02.2017.

...

MI
miranda40
19:24 13.02.2017.

bili bi zanimljivije vidjeti oku ugodnu damu a torbic manje više.Ovdje vidim gundevalja sa deset do petnaest kg viška. Da sam zločesta rekla bih ka da si kozu spremio u Cavallia al kućni mi ljubimac koza Smilja pa ne bih svoju ljubimicu ,krasoticu i ljepoticu sa saborskom zastupnicom usporedila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije