Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjet

Ružičasti kaput omiljen ove zime nosit ćete i kad ugrije sunce

Pink kaputi
Foto: VL
1/4
26.02.2014.
u 14:10

Izdvajaju se veliki i široki modeli, a sada ih možete pronaći na sniženju.

Ružičasti tonovi našli su se na mnogim komadima odjeće, a među njima najupečatljiviji su kaputi.

Dizajneri su im novim nijansama i krojevima dali moderniji pečat. Idealni su za dnevne i večernje prilike, a prednost im je u tome što podižu na višu razinu i najjednostavnije odjevne kombinacije, osvježavajući cjelokupan izgled.

Asos, 720 kuna

Foto: Asos

U novim linijama zastupljeni su kaputi u ružičastim nijansama. Izdvajaju se veliki i široki modeli, a sad ih možete pronaći na sniženju.

Top Shop, 720 kuna

Foto: Top Shop

Moderni su i uski military ružičasti kaputi s istaknutim naramenicama, što daje ženstvenu notu. Također su aktualni klasični modeli s remenom, kao i oni retro kroja, strukirani, sa sitnim naborima.

Ružičaste kapute lako možete kombinirati i s drugim bojama, odlično stoje uz crne, sive, smeđe i bijele tonove, te djeluju zanimljivo i ekstravagantno u kombinaciji s crvenim, ljubičastim i narančastim nijansama.

Asos, 1000 kuna

Foto: Asos

>>Vodič za kupnju pencil suknje da bi noge bile duže, bokovi uži, a guza utegnuta

>>'Ključne greške u odijevanju – navike, želja za trendom i borba s godinama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije