Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Rihanna će kao šefica u Pumi raditi s Usainom Boltom

rihanna
Foto: Reueters/PIXSELL
1/8
18.12.2014.
u 15:34

Čelnici Pume postavili su superzvijezdu za novu kreativnu direktoricu tvrtke jer je karizmatična, popularna i ambiciozna

Ambiciozna Rihanna otvorila je još jedno poglavlje u svojoj karijeri i postala kreativna direktorica trećeg najvećeg sportskog brenda na svijetu, Pume.

Linija odjeće i obuće koju će dizajnirati 26-godišnja superzvijezda u trgovinama bi se trebala naći 2015. Rihanna će također biti Pumino zaštitno lice za kolekciju jesen 2015. te globalna ambasadorica tvrtke zajedno s najbržim čovjekom na svijetu, trkačem Usainom Boltom.

– Potpisivanje ugovora s Rihannom fantastičan je korak za Pumu. Njena globalna popularnost, karizmatičnost i individualnost, njena ambicija – sve je to čini savršenom ambasadoricom za naš brend – objasnili su iz Pume svoj izbor.

Pjevačica je prije tri dana otputovala u Njemačku na prvi sastanak s čelnim ljudima Pume koji od svoje nove direktorice očekuju svježe dizajnerske ideje.

>>Brad Pitt dobro se našalio na račun Rihanne i Jay Z-ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije