Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nećete vjerovati

Revolucionarno i jeftino rješenje za podočnjake: Sakrijte tamne kolutove crvenim ružem za usne!

deepica
Foto: Youtube
1/2
23.01.2015.
u 19:46

Većini žena poznata je ova teška boljka – tamni podočnjaci ispod očiju. I vjerojatno većina vas zna kako je to kada u potrazi za idealnim proizvodom potrošite novac i vrijeme, a rješenja nema

Većini žena poznata je ova teška boljka – tamni podočnjaci ispod očiju.I vjerojatno većina vas zna kako je to kada u potrazi za idealnim proizvodom potrošite novac i vrijeme, a rješenja nema.

E, pa beauty blogerica donosi idealno rješenje u koje se kunu žene koje su ga isprobale. Vjerovali ili ne, prije nanošenja samog korektora, Indijka Deepica Mutyala nanosi na područje ispod očiju crveno-narančasti ruž za usne. Iako vam to zvuči ludo, riječ je o tome da će crveni ruž neutralizirati boju vaših tamnih podočnjaka te ih balansirati i uskladiti s bojom vaše kože.

Deepica preporučuje da koristite kremasti ruž za usne te ga slobodno nanesite malo više. Nakon toga nanesite korektor te nastavite s vašom uobičajenom make-up rutinom.

>>Podočnjaci su prvi signal koji nam organizam šalje kad postoji neki problem

>>Smetaju vam podočnjaci? Evo savjeta kako ih prikriti

Komentara 2

UN
una1
10:34 24.01.2015.

Nakon dobrog sna nema mjesta podočnjacima,prikriti ih nije lako.

KO
kojesta
20:03 25.01.2015.

tamni podocnjaci su dokaz dehidratacije, dakle vise piti vode. osim toga su stalni pdocnjaci dokaz otrovanja crijeva, odn. problema s probavom. dakle hitno sanirati crijeva. a ne sminkati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije