Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
In-Shower after sun

Revolucionarna njega poslije sunčanja

Nivea
Foto: Nivea
1/2
22.07.2014.
u 12:04

Nakon korištenja In-Shower after sun losiona nije potrebno nanositi dodatne losione za tijelo, što vam 'štedi' čak 15 minuta koje možete iskoristiti kako želite.

NIVEA Sun ovo ljeto odlučila vam je 'darovati' 15 minuta svojim inovativnim In-Shower after sun losionom. Nakon uživanja na suncu kožu je potrebno dobro hidratizirati i njegovati. Njegujuća formula In-Shower after sun losiona s morskim mineralima i krastavcima trenutno hidratizira kožu pružajući joj zaštitu dok ste još pod tušem.

Hidratantni zaštitni sloj ostaje na koži čak i nakon brisanja ručnikom, a osvježavajuća formula pruža osjećaj neodoljivo meke kože. Nakon korištenja In-Shower after sun losiona nije potrebno nanositi dodatne losione za tijelo, što vam 'štedi' čak 15 minuta koje možete iskoristiti kako želite.

Foto: Nivea

Kako biste bezbrižno uživali u čarima ljeta, NIVEA je pripremila još jedno iznenađenje.

Na Facebook stranici najspretnije u igri 'Lov na blago' očekuju NIVEA Sun nagrade, uključujući i novi In-Shower after sun losion. Na interaktivnoj plaži sudionicima je ponuđen određen broj stvari koje trebaju pronaći u što kraćem vremenu. Klikom na NIVEA Sun proizvode pojavljuje se opis proizvoda, a nakon što pronađu zadnju zadanu stvar sudionici šalju svoje podatke, a najbrži među njima osvajaju nagrade.

Igra "Lov na blago" traje do 27.srpnja 2014.

>>Pošaljite selfie s plaže! Najbolji osvaja vrijedan NIVEA poklon paket

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije