Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamurozne kreacije

Revija eNVy room-a na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u u znaku starog Hollywooda

Revija eNVy room-a
Foto: PR FOTO
1/5
05.03.2015.
u 11:25

Najveći modni događaj u regiji BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka

Poznati modni dvojac eNVy room svoju će samostalnu reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike održati u srijedu, 18. ožujka, drugog dana BIPA FASHION.HR-a. Raskošnu kolekciju i uvijek glamurozne kreacije eNVY rooma upotpunit će modeli iz najnovije kolekcije sunčanih naočala Fendi koje će manekenke nositi na pisti. Nakon što su prošlosezonskom kolekcijom oduševili publiku i modnu kritiku te proslavili deset uspješnih godina na domaćoj modnoj sceni, dizajneri prepoznatljivi po ženstvenim, elegantnim i romantičnim kreacijama, ostaju vjerni svom izričaju. Nova kolekcija donosi neke već prepoznatljive eNVy room elemente kao što su peplum, delikatna čipka, lepršavi materijali, naglašeni struk, kombinezoni i haljine maxi i midi dužina.

„Reference na stari Hollywood i dive iz tog vremena, čija bezvremenska elegancija odlično korespondira s estetikom branda, i ove su sezone među glavnim značajkama kolekcije za jesen/zimu 2015./2016.“, ističu dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Iako su novi komadi uglavnom obojani u misterioznu crnu boju, dodatak neonsko žute i ljubičaste svile u lepršavim haljinama kao i šareni print, koji pomalo podsjeća na sjajne radove umjetnice Francoise Nielly, daju novu svježinu i romantičnu notu po kojoj je eNVy room prepoznatljiv.

Snagu i kvalitetu jednog od najuspješnijih domaćih modnih brandova prepoznala je i Ghetaldus optika, koja je uvijek prednjačila u tehnološkim i modnim novitetima stoga se ova suradnja nametnula kao logičan korak u promicanju domaće mode. Najveći modni događaj u regiji BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka, a samostalna revija eNVy room-a pod sponzorstvom Ghetaldus optike na rasporedu je u srijedu, 18. ožujka.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije