Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda u srcu grada

Regionalni sajam mode ZONA 45 ponovno na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Zona 45
Foto: Press foto
1/4
23.04.2014.
u 11:33

Ove godine sajam se održava od 9. do 11. svibnja uz pokroviteljstvo Samsunga.

Najpoznatiji hrvatski i regionalni modni dizajneri i vodeći modni brendovi okupit će se na jedinstvenom sajmu mode u ovom dijelu Europe - Zona 45, koji će se od 9. do 11. svibnja održati na središnjem zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića, pod generalnim pokroviteljstvom Samsunga.

Više od 100 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine tako će ponovno na Trgu bana Jelačića, predstaviti modne novitete i vrhunski dizajn, utjelovljen u odjeći, nakitu, cipelama i torbama. Svojim gostovanjem u srcu metropole, tijekom tri dana, pružit će zagrebačkoj publici i inozemnim gostima kreativan modni doživljaj i bogatu ponudu po iznimno povoljnim cijenama.

Modne revije, zanimljiva popratna događanja i prezentacije noviteta iz modne i beauty industrije samo su dio ponude ovogodišnjeg sajma Samsung ZONA 45, pa se očekuje kako će broj posjetitelja premašiti prošlogodišnje brojke od gotovo 70 tisuća ljudi.

Snagu ovog atraktivnog sajma mode dodatno podupire brend visoke tehnologije – Samsung, što je dodatni pokazatelj da se i u vremenu teške gospodarske krize, prepoznaju vrhunske vrijednosti.

Posjetitelji sajma imat će priliku doživjeti vrhunsko modno iskustvo, bilo da žele dobiti informaciju o brendovima od samih dizajnera ili jednostavno žele savjet modnih stilista prilikom kupnje. Uz povoljnu kupnju vrhunskih dizajnerskih proizvoda, posjetitelji će na licu mjesta moći dobiti i savjete kako trendove prilagoditi vlastitom stilu. Posebno iskustvo za sve goste bit će doživljaj dizajnerskih kolekcije iz prve ruke, u specijalnoj ponudi i jedinstvenim sajamskim cijenama.

Foto: Press foto

LIFT by Perwoll natječaj za izbor najboljih mladih dizajnera i ove godine zauzima posebno mjesto u programu sajma Samsung ZONA 45. Stručni žiri je u kvalifikacijskom postupku izabrao osam finalista koji će svoje radove prikazati u sklopu zajedničkog izložbenog prostora, a u finalu modna revija finalista završit će izborom i proglašenjem pobjednika ili pobjednice, koji će pak imati priliku svoju kolekciju predstaviti na sljedećem tjednu mode Fashion.hr.

Da moda i humanitarnost idu pod ruku dokaz je ovogodišnja suradnja Samsung Zone 45 s čak dvjema humanitarnim udrugama „Ljubav na djelu“ i „Fra Mladen Hrkać“. Ovoj humanitarnoj suradnji odazvala se i naša proslavljena dizajnerica Aleksandra Dojčinović, te posebno dizajnirala majice koje će se prodavati u sklopu sajma, a u suradnji s Garden Mallom bit će organizirana humanitarna dječja modna revija. Sav prikupljeni prihod dodijelit će se udrugama u pružanju pomoći najpotrebitijima kroz pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i obiteljima, koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Foto: Press foto

Modni vikend u središtu grada, nedvojbeno će razveseliti sve posjetitelje, ali i omogućiti im da dožive modu na najbolji mogući način, tamo gdje se inače i nosi - na gradskim ulicama, uz bogat popratni zabavni program.

Sajamska lounge zona Samsung ZONA 45 na glavnom gradskom trgu najbolje je mjesto za doživjeti modu, educirati se, doznati najnovije trendove i savjete te upoznati neke nove modne brendove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije