Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsolutni hit

Rasprodan Chanelov lak za nokte u boji – blata

chanel
AFP
31.03.2010.
u 12:00

Svake sezone Chanel proizvede jednu novu neodoljivu nijansu koja se odmah rasproda.

Chanelov lak za nokte svaka svjetska trendseterica mora imati. Svake sezone Chanel proizvede jednu novu neodoljivu nijansu koja se odmah rasproda.

Ovog je proljeća apsolutni Chanelov hit lak particuliere u zanimljivoj i posebnoj prljavosmeđesivoj boji. Iako je maloprodajna cijena ovog laka oko 150 kuna, na eBayu prodaje se za nevjerojatnih 360 kuna. Objašnjenje za tu visoku cijenu jest to što ga se više ne može kupiti u trgovinama i parfumerijama.

Teško je razumljivo zašto bi netko izdvojio toliko novca za “boju blata”, ali ako vam se sviđa i želite je, pokušajte je nabaviti u jeftinijim i pristupačnijim varijantama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije