Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 48 godina

Ralph Lauren odlazi s mjesta izvršnog direktora svog modnog carstva

ralph lauren
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
30.09.2015.
u 18:15

-Moj je posao da uvijek mislim na budućnost naše tvrtke i kako da idemo prema naprijed. Bili smo vodeći u našoj industriji gotovo 50 godina, a ovo je tek početak- kazao je Lauren uoči odlaska.

Modna legenda Ralph Lauren nakon 48 godina odlazi s mjesta izvršnog direktora kompanije koja nosi njegovo ime. 

Na njegovo mjesto uskoro će zasjesti 41-godišnji Stefan Larsson koji je bio jedan od vodećih ljudi H&M-a, a od 2012. godine je bio na poziciji globalnog predsjednika modnog lanca Old Navy, koji pripada konglomeratu Gap Inc.

Ipak, 75-godišnji dizajner i dalje ostaje u kompaniji gdje će imati vodeću ulogu u kreativi. 

-Moj je posao da uvijek mislim na budućnost naše tvrtke i kako da idemo prema naprijed. Bili smo vodeći u našoj industriji gotovo 50 godina, a ovo je tek početak- kazao je Lauren uoči odlaska.

Dodao je i kako sa svojim nasljednikom dijeli viziju budućnosti ovog poznatog brenda, a obnašanje njegove dužnosti Larsson će preuzeti u studenom.

>>Kako Ralph Lauren vidi Divlji zapad

>>Hologrami marširali kroz vodenu maglicu: Pogledajte reviju o kojoj bruji svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije