Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serijal

Rakitić i Messi u novoj adidas Gamedayplus epizodi

Rakitić
Foto: PR FOTO
24.11.2015.
u 10:02

Playmaker Bayer Leverkusena i specijalist za izvođenje slobodnih udaraca Hakan Çalhanoğlu pokazuje savršenu tehniku za ovladavanje izvođenja slobodnih udaraca iz velike udaljenosti

U najnovijoj epizodi Gamedayplus serijala kojeg adidas objavljuje u tjednu kada se igraju utakmice Lige prvaka pojavljuju se mnogi poznati nogometaši, među kojima je i Ivan Rakitić.

Epizoda započinje intervjuom s maestralnim Barceloninim veznjakom Ivanom Rakitićem koji objašnjava kakav je osjećaj postizati pogotke u UEFA Ligi prvaka i na terenu stajati uz bok s nekim od najvećih svjetskih igrača poput Luisa Suareza i Lea Messija. Nakon Rakitićeva intervjua, gledatelji imaju mogućnost zaviriti u proces izrade novih Messi 15.1. kopački uz komentare samog Messija, te uz malo sreće i osvojiti jedan par. Playmaker Bayer Leverkusena i specijalist za izvođenje slobodnih udaraca Hakan Çalhanoğlu pokazuje savršenu tehniku za ovladavanje izvođenja slobodnih udaraca iz velike udaljenosti, a Ander Herrera spominje transfer iz snova u Manchester United i opisuje kakav je osjećaj za suigrače imati Spaniarda i Juana Matu.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije