Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr Cruise Collection

Prvi smo vidjeli nove kolekcije vodećih domaćih dizajnera Krie Design, R. severa i Z. Aragovića

Bite My Style Cruise Collection
Foto: Jure Perišić
1/12
23.06.2016.
u 08:46

S francuske rivijere na zagrebački Gornji grad

U nedjelju će na zagrebačkom Gornjem gradu početi dvodnevna proslava ljetne mode – BIPA Fashion.hr Cruise Collection.

A hit trendove za ovo ljeto ekskluzivno su nam predstavili vodeći dizajneri. Kristina Burja inspiraciju je potražila na francuskoj rivijeri koja je poznata po glamuru i finoj estetici.

Stroge linije krojeva ublažavaju strukturalni detalji poput raskošnih volana ili pletenica koje je dizajnerica ukomponirala u cruise kolekciju kao poveznicu s kolekcijom proljeće/ljeto, a koje su trendseterice prepoznale kao must have ove sezone. Osim crne i bijele, u Krie kolekciji nalazi se i narančasta kao i boja limete.

Da se upornost, trud i dosljednost isplate, svojim radom pokazao je Robert Sever. U ožujku je ‘Angie’ kolekcijom proslavio 15 godina karijere, a na Fashion.hr Cruise Collectionu bit će prikazana resort kolekcija ‘Angie Rose’, kao nastavak prethodne.

Iako dolazi ljeto, odmora nema. U idiličnom okruženju Gornjega grada bit će predstavljena kolekcija koja zadovoljava sve parametre, od estetike do cijene. U fokusu je i dalje „žena sadašnjice“, odnosno njezine potrebe, bilo da je riječ o trendu ili klasičnim komadima.

Naglasak je stavljen na boho stil, jedan od trendova sezone. Čipka, lagani materijali, cvjetni detalji, zvonasti rukavi i šarene boje stvoreni su za tople dane te najbolje opisuju kolekciju. Tu su i cvjetne krune, koje su već postale Severov zaštitni znak. Zoran Aragović pak kroz cijelu kolekciju provlači prugice kao neizostavni element ljetnih outfita, no ovaj put zadržava se na prugama isključivo u crno-bijelim varijantama te ih kombinira sa živim bojama poput žute, pink i tirkizne te je prvi put koristio i neon boje koje odjeći daju dinamičan i dojmljiv efekt.

– Tkanine koje sam koristio isključivo su pamuk i viskoze te u manjem dijelu neopren, i to u bijeloj boji – otkrio nam je Sever. 

>>Čipka i jake boje adut su Roberta Severa za ludo ljeto

>>BIPA FASHION.HR Cruise Collection priprema modno iznenađenje na Gornjem gradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije