Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljeće/ljeto 2017.

Prvi pogled na Ready to wear kolekciju LuLU Couturu inspiriranu prirodom

LuLu Couture proljece/ljeto 2107. kolekcija Ready to wear
Foto: Maja Kljajić
1/6
23.02.2017.
u 09:09

Nova LuLu Couture modna priča u fokus stavlja pojedinačne komade koji se na idealan način međusobno kombiniraju.

Zanosnom kampanjom LuLu Couture predstavio je prvi dio proljetno/ljetne kolekcije za 2017. godinu, svoje prve cjelovite Ready to wear kolekcije. Radi se o tzv. Prvom pogledu na kolekciju, koju očekuje tjedna nadogradnja u novim modelima i materijalima do sredine ovog ljeta.

"Kolekcija je inspirirana prirodom, njezinim bojama i mirisima. Razmišljali smo o egzotičnim putovanjima i dalekim morima. Cvijetu agave. Najfinije svile i kože, leopard uzorak u nijansama prirode, puno zelene i pomalo orijentalni krojevi i uzorci ukazuju na naše viđenje nove sezone", kaže Martina Tutić, kreativna direktorica brenda.

"Obožavamo dane boravka na svježem zraku i jednostavnog, slojevitog odijevanja i to nam je bio temelj pri stvaranju ove Ready to wear kolekcije."

Nova LuLu Couture modna priča u fokus stavlja pojedinačne komade koji se na idealan način međusobno kombiniraju. Košulje i suknje od najfinijeg pamuka i viskoze za šarmantan način dokazuju razigranost proljetne mode. Haljine su pojednostavljene u kroju, a zanimljive u završetku, multifunkcionalnoj mašni na ledjima ili u struku. Za trenutke opuštanja, LuLu Couture predstavlja kolekciju trenerki u očaravajućim bojama prirode koje se opet mogu kombinirati zajedno sa svim ostalim komadima kolekcije.

Za svečane prilike, s daškom glamura prisutnog u svakoj LuLu kolekciji, tu su luksuzne boje najfinije kože na zlatnim i srebrnim suknjama i oversized majice sa šljokičastim detaljima. Novost kolekcije su odijela od pamuka i tanke ljetne vune te svilene poslovne haljine, krojem i dizajnom prilagođene svakodnevnim obavezama. Kolekcija je predstavila i lagane proljetne parka jakne i balonere te nekoliko modela traperica od finog pamučnog trapera, u trendi kroju i duljini.

Vrhunski pamuci, svile i lanovi najbolji su izbor za topli dio godine jer savršeno padaju i kreiraju nježne, lagane siluete.

Foto: Maja Kljajić

Foto: Maja Kljajić

>>

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije