Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
82score88

Provjerite kako su se djeca velikana hrvatskog sporta snašla u ulozi modela

Ana Ušić, 82score88
Foto: Rajna Raguž
1/24
31.07.2014.
u 10:36

Kolekcija 82score88 dostupna je Zagrebu u concept store Iggy i u splitskom ID.

Kao zaštitna lica svoje nove kolekcije dizajnerica Anamarija Asanović i bivša odbojkašica Vesna Jelić za svoj brand 82score88 angažirali su mlade i perspektivne sportaše koji su se za ovu modno-sportsku priču našli u ulozi modela.

No, njihov odabir nije slučajan, upravo to su djeca još poznatijih velikana hrvatskog sporta. Tako je odbojkaški teren na trenutak modnom ulogom zamijenila odbojkašica Ana Ušić čiji su roditelji, mama Snježana, bivša odbojkašica, i otac Sven Ušić, bivši košarkaš. Upravo svojim vedrim duhom i energijom Ana je u ovoj priči utjelovila anđela koji s osmijehom hrabro korača sportskim i životnim terenima.

Foto: Rajna Raguž

U ulozi modela našao se i sin legendarnog vatrenog Aljoše Asanovića, mladi nogometaš Antonio Asanović koji svojom neposrednošću pokazuje kako je 82score88 odjeća zabavna, mladenačka i potpuno odgovara njegovu karakteru.

Foto: Rajna Raguž

Ulogu Mr. Cool pripala je sinu legendarnog košarkaša Franje Arapovića – mladom košarkašu Marku Arapoviću koji odlično pokazuje kako su sport i sportski način života lifestyle koji živi i izvan košarkaškog terena jer upravo ovakva odjeća omogućava mu slobodu kretanja i udobnost.

Foto: Rajna Raguž

Kolekcija 82score88 dostupna je Zagrebu u concept store Iggy i u splitskom ID.

>>Pogledajte kako izgleda Tihana Harapin Zalepugin u ulozi modela

>>Ovi su vaterpolisti očarali sve... Evo zašto se 'kriju' iza sunčanih naočala

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
11:21 31.07.2014.

Pogledajte, radije, kako se je sin velikana slovenskog športa snašao na nedavnim izborima u toj dalekoj zemlji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije