Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom tragovima

Provjerite kako pravilno nanijeti dezodorans!

nivea invisible
Foto: PR FOTO
1/7
18.08.2014.
u 18:33

Crno-bijela kombinacija odavno je postala modni klasik koji i ove godine dominira modnim pistama...

Crno-bijela kombinacija odavno je postala modni klasik koji i ove godine dominira modnim pistama. Za sve ljubitelje ovog bezvremenskog modnog trenda NIVEA ima savršeno rješenje: INVISIBLE FOR BLACK&WHITE dezodoranse koji ne ostavljaju žute mrlje na bijeloj, kao ni bijele tragove na crnoj odjeći. Osim toga, uz ove dezodoranse možete biti potpuno bezbrižni kada nosite odjevne kombinacije u svim drugim bojama jer NIVEA INVISIBLE for BLACK&WHITE dezodoransi u potpunosti štite i odjeću u boji.

NIVEA INVISIBLE Pure for black & white dezodorans za žene

Ne ostavlja bijele tragove na koži i odjeći te pomaže u sprečavanju nastanka žutih mrlja na bijeloj odjeći. Pruža nježnu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu od znojenja. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu. Dolazi s blagim mirisom čistih i njegujućih nota.

Preporučena maloprodajna cijena sprej (150 ml): 23,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena roll-on (50 ml): 23,00 kn

NIVEA INVISIBLE Clear for black & white dezodorans za žene

Ne ostavlja bijele tragove na koži i odjeći te pomaže u sprečavanju nastanka žutih mrlja na bijeloj odjeći. Pruža nježnu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu. Dolazi s osvježavajućim mirisom cvjetnih nota.

Preporučena maloprodajna cijena sprej (150 ml): 23,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena roll-on (50 ml): 23,00 kn

NIVEA MEN INVISIBLE Power for black & white dezodorans

Pruža pouzdanu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu obogaćenu muževnim mirisom s citrusnim notama. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.

Preporučena maloprodajna cijena sprej (150 ml): 23,00 kn
Preporučena maloprodajna cijena roll-on (50 ml): 23,00 kn

>>Dobitnici nagradne igre NIVEA Sun: Najbolji selfieji s plaže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije