Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nivea

Proizvodi koje mora imati svaki muškarac!

Nivea
Foto: PR FOTO
1/4
24.08.2015.
u 13:07

Šampon s aktivnim ugljenom veže na sebe sve vrste nečistoća iz kose uključujući ostatke masnoće i proizvoda za styling kose.

Uz njegovanu kosu i pomno odabrani stil, svaki muškarac osjeća se privlačno i zrači samopouzdanjem. Kako muškarci vole jednostavne stvari koje ne oduzimaju puno vremena, a daju dobre rezultate, NIVEA MEN je za njih osmislila dva inovativna proizvoda - Active Clean šampon i Styling kremu za besprijekornu frizuru u svim uvjetima.  

Glavni sastojak novog NIVEA MEN Active Clean šampona je aktivni ugljen, sitan, crni prah bez mirisa i prirodnog porijekla koji djeluje kao magnet za nečistoću te, u odnosu na vlastitu težinu, upija do 200 puta veću količinu nečistoće. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli novi šampon veže čestice nečistoće i u potpunosti ih uklanja iz kose, koja nakon pranja izgleda svježe i lepršavo. Biserni pigmenti šamponu daju privlačnu srebrnu boju, a ugodan muški miris pruža osjećaj muževnosti. Čak i uz svakodnevno korištenje, ova blaga i njegujuća formula neće nadražiti kožu, a pogodna je za sve tipove kose. Liniju Nivea Men proizvoda s aktivnim ugljenom nadopunjuje i Nivea Men Active Clean gel za tuširanje lansiran ranije ove godine.

Šampon s aktivnim ugljenom veže na sebe sve vrste nečistoća iz kose uključujući ostatke masnoće i proizvoda za styling kose. Pruža osjećaj dubinske čistoće i svjež muževan miris. Pogodan je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kose. Nakon pranja kosa izgleda zdravo i lepršavo.

NIVEA MEN Styling krema idealna je za prirodne i ležerne frizure. Nova fleksibilna emulzija obogaćena posebnim polimerima oblikuje mušku kosu pružajući joj pouzdanu postojanost, ne čini ju teškom, ljepljivom ili beživotnom te joj pruža ugodan osjećaj ležernosti. Omogućava vrlo laku promjenu izgleda kose, a time i mnogobrojne stylinge koji će se uklopiti u sve situacije. Formula ove nove Nivea Men styling kreme sadrži i njegujuće vitamine koji kosi daju zdravi i sjajan izgled uz ugodan muževni miris.

Fleksibilna styling krema može se koristiti na suhoj i na mokroj kosi, a omogućava stvaranje prirodnog, casual stylinga, tj. izgleda kose. Njegujući vitamini pružaju zdravi sjaj.

Sitan, ali učinkovit: aktivni ugljen

Sitan, crni prah moćno je sredstvo široke palete primjene – od domaćinstva do industrije i medicine, a od sada i u proizvodima za njegu kose. Aktivni ugljen sačinjen je od čestica drva, piljevine, ljuski orašastih plodova, kokosa i ostalih materijala koji sadržavaju ugljik. Navedeni materijali sporo sagorijevaju u okružju bez zraka i tako dobivaju crnu boju. Nakon sagorijevanja tretiraju se kisikom, tj. mješavinom kisika, ugljikovim dioksidom ili vodenom parom kako bi se aktivirali. Ovaj proces rezultira vrlo poroznom strukturom, čija je površina prekrivena sitnim porama malog obujma koje povećavaju površinski dio, a aktivnom ugljenu osiguravaju iznimnu mogućnost adsorpcije. Stoga aktivni ugljen može pročišćavati zagađenu vodu ili zrak.

Ima vrlo široku primjenu, širu no što možemo i zamisliti, te svugdje ostavlja trag čistoće. Osim u industrijske svrhe, aktivni ugljen koristi se i u filtrima za kuhinjske nape, filtrima u hladnjacima (štite i od neugodnih mirisa), pa čak i u automobilima. Neki tipovi automobila imaju čak dva sustava filtracije s aktivnim ugljenom – jedan se nalazi u spremniku za gorivo, dok je drugi smješten u sustavu ventilacije, u svrhu zaštite od peludi i neugodnih vanjskih mirisa. U medicini se vrlo često primjenjuje kao hitan tretman u slučaju trovanja, budući da vezuje štetne tvari i toksine te ih neutralizira. U kućnoj se primjeni često koristi za suzbijanje probavnih tegoba, budući da upija čak i bakterije.

>>Zdravi, fit i u formi čak i za velikih ljetnih vrućina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije