Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Marquise Maestoso'

Profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost na sofisticiran i moderan način

Hippy Garden
Foto: Šime Eškinja
1/14
26.11.2015.
u 07:01

Kao i do sada, Hippy Garden i ovom kolekcijom daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim rješenjima

Jasnom vizijom, na posve sofisticiran i moderan način, Hippy Garden je stvorio moćnu ikonu, nazvaši je „Marquise Maestoso“. Dizajnerica Đurđica Vorkapić autorskim pristupom naglasila je romantičan moment, dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt Hippy Garden žene.

Granice su tu da bi se srušile, a danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost.

Elitističkim pristupom slavi senzualnost, modeli prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani s čistim kristalima i metalnim gravurama.

Kao i do sada, Hippy Garden i ovom kolekcijom daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim rješenjima, a kolekcije su inspirirane svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva. 

>>Žene ih sve više ugrožavaju, ali i dalje su lideri muškarci 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije