Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Kako produljiti trajnost kremastih sjenila?

Žena
Foto: Jure Perišić
1/2
05.03.2015.
u 17:00

S ovim malim trikovima, vaše će kremasto sjenilo trajati cijeli dan

Unazad nekoliko godina, kremasta sjenila doživjela su pravi procvat na kozmetičkom tržištu, što i ne čudi s obzirom na to da su mahom sjajno pigmentirana, i na kapcima mogu stvoriti čitav spektar finiša.

Od posve mat do efekta mokrih, glossy kapaka, kremasta sjenila su sjajna i za samostalno nošenje i kao baza za aplikaciju drugih proizvoda, no mnoga od njih imaju manu koja se izraženo primjećuje na masnijoj koži.

Ta mana je relativno kratka trajnost, odnosno nakupljanje proizvoda u pregibima oka. Portal Fashion.hr donosi pregled malih trikova s kojima ćete produljiti trajnost vašeg omiljenog kremastog sjenila.

Pripremite kapke

Prije nanošenja bilo kojeg sjenila, a pogotovo kremastog, vaši kapci moraju biti čisti i s njih mora biti odstranjena masnoća. Teške, noćne kreme za područje oko očiju zaboravite ako želite šminkom akcentirati oči: sve što u sebi sadrži veliki postotak uljastih tvari i drugih emolijensa uzrokovat će da vam se proizvod pomakne s kože, odnosno nakupi u pregibima kapka. Ako želite koristiti kremu za okoloočno područje, što je i preporučljivi scenarij, pokušajte odabrati proizvod na bazi vode koji ima laganu teksturu fluida.

Koristite primer

U slučaju da želite nositi kremasto sjenilo, kvalitetan primer je imperativ. Ništa neće produljiti trajnost sjenila kao primer, no ako ga baš nemate, pokušajte na kapke nanijeti korektor koji se suši mat na koži.

Sve savjete za dugotrajniji život sjenila na vašim kapcima po tražite na portalu Fashion.hr

>>Ovi beauty savjeti mogli bi vam uništiti kožu

>>Chevron manikura je novi hit. Evo kako je možete napraviti sami

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije