Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodič

Vrijeme je za pripremu kože za proljeće. Ovo su koraci za sjajnu i lijepu kožu

kockice leda na koži
Foto: Thinkstock
1/7
27.02.2017.
u 11:06

Koža je naš najveći organ i nerijetko ga zapostavljamo tijekom hladnih zimskih mjeseci.

Koža tijekom zime podnosi oštre vremenske uvjete koji mogu ostaviti traga ako ne vodimo kvalitetnu brigu o njoj. 

Koža je naš najveći organ i nerijetko ga zapostavljamo tijekom hladnih zimskih mjeseci. Većinom zato što ne izlazimo toliko često nego se zabundamo kod kuće i čekamo toplije vrijeme.

Nažalost, naša koža treba brigu tijekom cijele godine stoga je važno nadoknaditi mjesece za vrijeme kojih smo ju zapostavljali.

Kako biste se najbolje pripremili za proljeće, kratke rukave i sunčane dane možete jednostavno jednom tjedno uzeti nekoliko sati za beauty rutinu koja će vam mnogo značiti.

Kako bi koža vratila zdrav sjaj, bila zategnuta i upijala još uvijek nježne zrake sunca, portal Kreni zdravo donosi kratak i poučan vodič za pripremu kože u prijelazu sa zime na toplija godišnja doba

>>Pola sata nakon tuširanja već smrdite po znoju? Ovo su odlični trikovi kako to spriječiti....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije