Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHWARZKOPF CRO A PORTER

Prepoznajete li je? Zrinka Cvitešić 'proputovala' od holivudskog glamura do Afganistana

Zrinka Cvitešić
Foto: Jelena Balić
1/3
09.04.2014.
u 11:15

Revija Matije Vuice na rasporedu je petak, 11.4.2014.

Na Schwarzkopf Cro À Porter svoju reviju će u petak pokazati dizajnerica Matija Vujica.

Priču u kojoj je večernju haljinu holivudske dive oplemenila nekim novim, začudnim detaljima, utjelovila je kroz kolekciju koju je stvarala kao putovanje od holivudskog glamura filmskih diva, koje se pretvara u glammuroznu etno priču hrvatske Posavine pa sve do dalekog Afganistana brišući granice kao na filmu. Ovu jedinstvenu modnu priču ispričala nam je sama Matija.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

"Ljudski duh ne poznaje ni vrijeme ni prostor. Ako mu se prepustite, on može lutati kroz povijest da bi stvorio sadašnjost ili predviđao-maštao budućnost. Nema granica. Starinski etno detalji, stari preko 100 godina u kombinaciji sa modernim čipkama i svilama daju sliku neke nove filmske princeze koju u kampanji dočarava predivna glumica Zrinka Cvitešić. Kombinirajući različite čipke u svoj vlastiti dizajn, nastale su haljine koje pričaju o ženi koja vječno traži put za posebnošću, začudnošću, ljepotom. A što je ženska ljepota? Ona iscrtana kistom umjetnika, ona upakirana u prekrasnu haljinu ili ona sto se krije ispod burke afganistanske žene? Ljepota nema granica....."

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

>>Pavlinov modni mamac vilinske su haljine koje pričaju modne bajke

>>Jet Lag: Urbani casual stil obogaćen duhom pariške romantike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije