Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon duge bolesti

Preminula je splitska dizajnerica Branka Vukušić

Branka Vukušić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
05.05.2016.
u 11:52

Brankina prva ljubav bile su vjenčanice poznate kao istinski fenomen vjenčane kulture koje su uvijek iznova oduševljavale.

Preminula je splitska dizajnerica Branka Vukušić, javlja Dalmacija News. 

Brankina prva ljubav bile su vjenčanice poznate kao istinski fenomen vjenčane kulture koje su uvijek iznova oduševljavale.

Za vrijeme svoje dugogodišnje karijere dizajnerica je dobila brojna domaća i inozemna priznanja, sudjelovala u revijama koje su promovirale Dalmaciju i Hrvatsku, ali i pomagala mladima na početku njihovog puta u dizajnerskim i manekenskim vodama. 

Bitku s karcinomom  2007. izgubio je i njen suprug, a sada su bez oba roditelja ostale dvije kćeri – Dora (22) i Lara (18).

Komentara 1

CR
cronada
21:07 05.05.2016.

Tuzno, R.I.P🌹

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije