Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za nju

Prekrasan osmijeh, ali potpuni modni promašaj

Antonija Blaće
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
25.02.2015.
u 15:19

Uska, crna, kožna haljina i čizme "gladijatorice" nikako nisu 'sjele' ovoj voditeljici koju smo navikli gledati u nježnijim izdanjima.

Antonija Blaće pojavila se na predstavljanju voditelja i žirija regionalnog tv showa "X Factor Adria", u ponedjeljak, 23. veljače u Grand Casinu Beograd.

Uvijek vedra i nasmijana, plaha i nježna, simpatična voditeljica Antonija Blaće iznenadila je sve svojom pojavom u izdanju "50 nijansi sive".

Uska, crna, kožna haljina i čizme "gladijatorice" nikako nisu sjele ovoj voditeljici koju smo navikli gledati u nježnijim izdanjima.

Iako je koncept "50 nijansi sive" zaludio cijeli svijet, za lijepu Antoniju Blaće ovaj modni izbor nije bio najbolji potez.

Podsjetimo, megaspektakl "X Factor Adria", regionalnu verziju najvećeg pjevačkog talent showa na svijetu "X Factor", od proljeća gledamo na RTL Televiziji.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Massimo i Huljić traže novu zvijezdu Balkana

Komentara 5

DI
duncan_idaho
16:04 25.02.2015.

hvala ti bože što nemoram gledat priglupi rtl i novu

KG
KG002
16:53 25.02.2015.

Ova je talentirana voditeljica koliko i krava za balet!

GV
golub Vaso
15:59 25.02.2015.

ambiciozna djevojka iz provincije, sva sreća da ne gledam rtl i ostele peraće mozga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije