Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata hrvatska violončelistica

Predstavnica Bosne i Hercegovine uoči velikog natjecanja u Švedskoj na uljepšavanju u Zaprešiću

Ana Rucner
Foto: PR FOTO
1/7
04.05.2016.
u 12:24

Ana Rucner pred nastup na Eurosongu „napunila baterije“ i osvježila ljepotu u beauty centru Ritual

Ana Rucner, diljem svijeta poznata hrvatska violončelistica, koja će ove godine Stockholmu predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, prije odlaska na ovo veliko glazbeno natjecanje, stigla je na tretman uljepšavanja u jedan od najmodernijih i sadržajno najbogatijih beauty centara u Hrvatskoj – Ritual beauty centar u Zaprešiću, vlasnice Kristine Kraljić.

Uoči nastupa na velikoj švedskoj pozornici hrvatska violončelistica „odradila“ je generalnu probu u zaprešićkom Ritualu; prije svega kroz anti-age tretmane lica kolagenom i hijaluronom Sothys programa, kako bi vratila sjaj koži, zagladila i popunila bore, te zadržala i u hladnim uvjetima sjevera Europe, nježan i svjež ten.

Uz anti-age tretman, Ana Rucner je veliku pozornost poklonila i njezi ruku, koje će upravo sviranjem na violončelu doći do izražaja pred višemilijunskim auditorijem megapopularnog Eurosonga.

Ana Rucner vrlo je lijepa, mlada žena, na čijoj se koži lica i ruku osjeti naporan i vrlo discipliniran rad, koji ipak ostavlja tragove na njezinoj ljepoti. Imajući u vidu da ona na Eurosongu u Švedskoj predstavlja ne samo Bosnu i Hercegovinu, nego i Hrvatsku, dali smo sve od sebe, da zablista punom ženstvenošću i pravim hrvatskim šarmom čime se diče naše djevojke i žene diljem svijeta – kazala je nakon beatuy tretmana vlasnica Rituala Kristina Kraljić.

U društvu Ane Rucner, vlasnica Rituala Kristina Kraljić prvo je pokazala „najnovija čuda beauty industrije“ koja se koriste u salonu Ritual u Zaprešiću, ne samo kroz anti-age programe, nego i japansko iscrtavanje obrva, trajni makeup, ugradnja ekstenzija trepavica, anticelulitni programi, masaže, njegu noktiju, ruku, kose, itd…

Imajući u vidu da je beauty centar Ritual, ne samo jedan od najbolje opremljenih i sadržajno najbogatijih centara za žene i muškarce u Hrvatskoj kada je ljepota u pitanju, nego sve nudi na jednom mjestu za potpunu svježinu, ljepotu i njegu, Ana Rucner upravo je pred odlazak na Eurosong izabrala ovu beauty adresu za svoju pripremu uoči nastupa.

Ani smo osim anti-age trermana, radili i njegu ruku, threading obrva, make up te masažu. Mislim da će ne samo zablistati u Švedskoj nakon tretmana kod nas,nego će se efekt vidjeti još i tjednima nakon što se vrati sa sjevera Europe. Ani želimo puno uspjeha. – kazala je vlasnica beauty centra Ritual iz Zaprešića, koji je vrlo popularna destinacija za dame i gospodu iz Zagreba i Zaprešića u potrazi za istinskom oazom ljepote.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije