Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. i 14. svibnja 2016

Predstavljen program trećeg Kids Fashion Weekenda

Kids Fashion week predstavljanje
Foto: PR FOTO
1/4
04.05.2016.
u 08:14

Program započinje u petak, 13. svibnja u 18 sati te traje do subote 14. svibnja u 22 sata.

Organizatori i partneri Kids Fashion Weekendanajvećeg regionalnog dječjeg modnog događanja, na konferenciji za novinare u zagrebačkom History caffe clubu predstavili su ovogodišnji program i time najavili modno događanje koje će se održati u shopping centru Garden Mall u Zagrebu 13. i 14. svibnja 2016. Pred okupljenim novinarima, organizatori su najavili dizajnere i dječje modne brendove, program te tematiku ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda. Po završetku eventa, predstavnicima medija omogućen je ekskluzivni uvid i svojevrsni sneak peak u ovogodišnje kolekcije dizajnera i tekstilaca putem promotivne kampanje koju je stilizirala Petra Nižetić.

Novost ovogodišnjeg Kids Fashion Weekenda je u tome što se najutjecajnije dječje modno događanje u Hrvatskoj ove godine seli u zagrebački Garden Mall, sukladno željama obožavatelja dječje mode u Hrvatskoj. Iskustvo organizatora, stečeno u prethodne dvije godine održavanja ove manifestacije, ukazalo je na potrebu za otvaranjem Kids Fashion Weekenda široj publici i javnosti. Naime, oni u velikoj mjeri žele prisustvovati revijama najutjecajnijih hrvatskih tekstilaca i dizajnera dječje mode pa će im to organizatori Kids Fashion Weekenda ove godine i omogućiti.

Osim VIP revija koje su rezervirane za petak 13. svibnja 2016., svi posjetitelji Garden Malla moći će, u subotu 14. svibnja, uživati u defileu modela hrvatske dječje mode. Toga će dana u 11 sati trgovine dječje odjeće i obuće iz Garden Malla prikazati svoje proljetno-ljetne kolekcije dok će u 19 sati revije dizajnera i modnih brendova Kids Fashion Weekenda otvoriti svoja vrata za širu javnost.

Program započinje u petak, 13. svibnja u 18 sati te traje do subote 14. svibnja u 22 sata. Revije hrvatskih dizajnera te modnih brendova, kao i revije trgovina iz Garden Malla nosit će najtalentiraniji dječji modeli agencije Fashion Team kao i novootkrivene mlade nade odabrane na javnom castingu održanom prošle subote.

>>Za djecu ne radim ono što žele mame, nego što žele curice. A što žele? Biti princeze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije