Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HASK proizvodi za njegu kose napokon u Hrvatskoj

Poznati svjetski beauty brend za njegu kose na policama Kozma

kozmo
Foto: PR FOTO
1/10
13.02.2016.
u 08:00

Trendovi frizura mijenjaju se svake sezone, ali ono što je uvijek u trendu je svakodnevna njega kose. Ponuda HASK visokokvalitetnih proizvoda obogaćenih egzotičnim uljima njegu kose čine dostupnom i u vlastitom domu, a Kozmo se pobrinuo da ovaj poznati svjetski brend bude dostupan i hrvatskim trendsettericama.

Na policama Kozmo drogerija tako su sada dostupne tri linije šampona, regeneratora i hranjivog ulja za kosu, a linije se razlikuju prema glavnom sastojku u proizvodima – egzotičnim uljima iz svih dijelova svijeta.

  • Linija na bazi keratina idealna je za njegu tanke kose. Keratin daje potrebnu vlagu za zdrav izgled kose te obnavlja oštećene vrhove i vraća živost neposlušnoj i tretiranoj kosi. Ova linija prožeta je voćnim irisom anisa.
  • Linija na bazi ulja makadamije sadrži obilje hranjivih tvari i esencijalnih masnih kiselina koje pomažu da kosa bude meka, podatna I sjajna. Ulje makadamije bogato je ultrahidratantno ulje i idealno za njegu suhe i tretirane kose, a proizvodi ove linije prožete su orašastim mirisom vanilije.
  • Linija na bazi arganovog ulja prepuna je antioksidansa i vitamin. Arganovo ulje iz Maroka poznato je  kao ˝tekuće zlato˝ koje obnavlja kosu i daju joj potrebnu njegu. Ova linija pogodna je za njegu obojene kose s neodoljivim mirisom citrusa.

Tradicijom HASK proizvoda za njegu kose od preko 50 godina stvorena je jedinstvena formula za uspjeh kombinacijom kvalitetnih sastojaka i posljednjih rješenja u njezi kose. Upravo zato proizvodi iz HASK asortimana ne sadrže paraben, sulfat, gluten, alkohol niti umjetna bojila, a svakom korisniku pružaju učinak njege iz frizerskih salona.

Ovi jedinstveni HASK proizvodi za njegu kose dostupni su u svim Kozmo drogerijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije